Schoolreis naar Paleis Het Loo

Apeldoorn, Gelderland Routebeschrijving


Slide 1 - Paleis Het Loo
Slide 2 - Paleis Het Loo
Slide 3 - Paleis Het Loo
Slide 4 - Paleis Het Loo

Paleis Het Loo, JUL'S KONINKLIJKE SCHOOLREISJE


‘Een prachtige combinatie tussen iets educatiefs en ontspanning’
‘Leuke, wisselende werkvormen gebruikt’

Dat zeggen leerkrachten over Jul’s Koninklijke Schoolreisje. De leerlingen beginnen de dag als prinsen en prinsessen in de stallen & tuin van Paleis Het Loo waar ze spelenderwijs het leven van onze koningen en koninginnen ontdekken. Op slechts vijf minuten rijden van het paleis ligt de Julianatoren waar ze zich ‘s middags helemaal kunnen uitleven!

Spelenderwijs leren
Welke hobby’s had de koningin in de 17e eeuw? Werd er ook gevoetbald in de koninklijke tuin? En hoe hoog sproeide de hoogste fontein? Onder begeleiding van een museumdocent verzamelen de leerlingen op Paleis Het Loo aanwijzingen waarmee ze de code van een door de koning achtergelaten koffer ontcijferen. Wat zou erin zitten? Rond 11.30 uur vertrekken de leerlingen naar de Julianatoren waar geluncht kan worden en ze zich de hele middag kunnen vermaken in vele spannende attracties.

Kijk voor meer informatie en het boeken van het schoolreisje op onze website of neem contact met ons op. Ook indien u andere wensen heeft voor uw schoolreisje denken we graag met u mee!

Tarieven Jul’s Koninklijke Schoolreisje (voor een schoolreisje in 2020)

Boekingsperiode Prijs* Lunchpakket**
     
Januari 2020 € 15,00 p.p € 2,75 p.p.
Februari 2020 € 15,50 p.p € 2,75 p.p.
Maart 2020 e.v. € 16,00 p.p € 2,75 p.p.


*Inclusief gratis parkeren voor scholen, een glaasje drinken bij de Julianatoren (een kop koffie/thee voor begeleiders) en een terugkomkaartje voor de Julianatoren voor de leerlingen.
**Het lunchpakket (patat met of zonder fritessaus en een waterijsje) is optioneel en wordt genuttigd bij de Julianatoren.

Openingstijden
Jul’s Koninklijke Schoolreisje kan gepland worden van april t/m september 2020 (dinsdag t/m zondag). Het schoolreisje zal plaatsvinden op het Stallenplein en in de tuinen van Paleis Het Loo en bij de Julianatoren (het paleis zelf is vanwege een verbouwing gesloten). Beschikbaarheid is mede afhankelijk van de openingsdagen van de Julianatoren. 

Tarieven
Contactgegevens
Adres
Koninklijk Park 1
7315 JA Apeldoorn
Gelderland, Nederland Op School
Telefoonnummer

+31 (0)55 577 24 48

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!