Een schoolreis en klasuitstap naar Duitsland


Duitsland net over de grens: geweldige bestemmingen voor schoolreizen
Internationalisering is tevens in ontwikkeling in het basisonderwijs. Het aantal deelnemende scholen met een internationale oriëntatie in hun onderwijs stijgt ieder jaar. Met name het vreemdetalenonderwijs heeft sterk de aandacht. Een flink aantal basisscholen biedt tegenwoordig al vanaf de onderbouw een vreemde taal aan. Maak daarom met je klas eens een uitstap naar het grensgebied van Duitsland.


8 resultaten

Sorteer op

Net over de Nederlands-Duitse grens liggen regio’s Nedersaksen en Noordrijn-Westfalen. Beide regio’s bieden een mooie gelegenheid om iets te leren van de Duitse cultuur. Het verruimt het beeld van de leerlingen op hun eigen woonomgeving en cultuur. Elke Duitse schoolreisbestemming (ook bijvoorbeeld in deelstaat Baden-Württemberg) heeft een eigen charme en eigen kenmerken. Dat is voor nieuwsgierige kinderen een uitdagende ontdekkingsreis. Tijdens hun schoolreis in Duitsland zullen ze, naast veel andere zaken, kennis maken met de Duitse taal. Dat is mooi meegenomen voor later.

 

Zijn er nog schoolreisbestemmingen in Duitsland die je mist?

Op deze pagina krijg je een aantal highlights van interessante locaties voor één- of meerdaagse schoolreis in Duitsland. Zijn er nog schoolreislocaties die je mist? Neem contact met ons op en laat het ons weten.

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!