Schoolreis Skyzone Doetinchem

Doetinchem, Gelderland Routebeschrijving


Rozengaarde Skyzone Klimmen
Rozengaarde Skyzone Trampolines
Rozengaarde Skyzone Glijbaan
Rozengaarde Skyzone Voetballen
Rozengaarde Skyzone Klimmen
Rozengaarde Skyzone Trampolines
Rozengaarde Skyzone Glijbaan
Rozengaarde Skyzone Voetballen

SkyZone Doetinchem, AWESOME!


Beleef het avontuur en ga de uitdaging aan! Spring, klim en klauter je een weg door het uitgezette parcours en kom onderweg diverse uitdagingen tegen.

SUPERJUMP
Springen, backflips, sideslips, stuiteren en veel plezier beleven zijn kreten die precies passen bij deze trampolinearena!

SOFTPLAY
Softplay staat voor actief spelen: klimmen, klauteren, rennen, verstoppen, en glijden.

SPEEDSOCCER
De twee InterActieve voetbalmuren van de SuTu Speedsoccer Arena bevat elk 16 LED panelen die meten wanneer ze met een bal geraakt worden. De panelen die geraakt moeten worden lichten op en de kleur geeft aan welke speler aan de beurt is. Vier luidsprekers geven de spelers feedback en uitleg over het spel. Een nieuwe highscore bereiken kost behoorlijk wat inspanning, maar geeft ook veel voldoening. Zeker als je de spellen op de Sutu samen met vrienden speelt!

CRAZY CLIMB
De CrazyClimb is indoor klimmen met een twist! Het is grappig, vreemd, uitdagend, leuk en vooral totaal gestoord! De kleurrijke torens van de CrazyClimb torenen hoog boven SkyZone uit en zorgen voor een unieke klim-experience! Jong en oud: de Crazy Climb is dé attractie voor je feestje, gelegenheid of gewoon omdat het gaaf is!

ACTIVE CAGE
De Active Cage is een uniek doolhof waarin je dit keer niet lopend je weg moet vinden, maar klimmend en klauterend. De hindernissen bevinden zich boven, onder en naast je.

HIGH ROPE COURSE
Het one-of-a-kind concept laat je de spanning en sensatie voelen van een serieus hoogteparcours. Dwars overal doorheen! Gewoon, omdat het kan! De speciaal ontwikkelde netten voorkomen dat je valt, je kunt je dus vrij bewegen zonder zipline!

Tarieven Openingstijden
Contactgegevens
Adres
Bezelhorstweg 115
7002 CC Doetinchem
Gelderland, Nederland Attractie
Telefoonnummer

+31 (0)314 33 09 91

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!