Schoolreis naar Plopsa COO

Stavelot, Luik Routebeschrijving


Slide 1 - Plopsa COO
Slide 2 - Plopsa COO
Slide 3 - Plopsa COO
Slide 4 - Plopsa COO

Plopsa COO, een waterval van avontuur in de Belgische Ardennen!


Bezorg je leerlingen een dag vol avontuur! De toeristische site aan de voet van de beroemde Watervallen van Coo biedt meer dan 20 attracties, prachtig geïntegreerd in het schitterende Ardense landschap. Zweef naar ongekende hoogtes met de Mega Mindy Flyer, race Mega Mindy achterna in de Vliegende Fietsen, dwaal rond in het geheimzinnige Labyrinth of ontdek het park vanuit de gekste hoeken in de Octopus. De kleintjes genieten dan weer van een ommetje op de rug van de Konijntjes of een rondje op de nostalgische Carrousel. Avontuurlijke durvers kunnen bobsleeën en een ritje in de Coaster of de Splash staat garant voor flink wat kriebels. Als een stoere Viking door de woeste golven klieven kan in de spinning coaster Vicky The Ride. Ontdek ook zeker onze gloednieuwe waterattractie ‘Dino Splash’! Ook wandelen er voortaan twee levensechte dino’s rond in het park.

Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan voor een schoolreisje op maat via www.plopsaschools.nl!

GRATIS Bijenklas met Maya
De Plopsa-imker vertelt je klas alles over bloemen, bijen en honing. De leerlingen leren hoe bijen leven, waarom ze steken en waarom ze zo belangrijk zijn. Daarnaast toont de imker hoe honing gemaakt wordt. Spelend leren was nog nooit zo leuk als met Maya erbij!

GRATIS DINOKLAS
Heeft je klas ooit al eens oog in oog gestaan met een levensechte dino? Het kan in Plopsa Coo! Tijdens de Dinoklas leren de leerlingen alles over hoe dinosaurussen leefden, wat ze aten en welke verschillende soorten er waren.

Openparkdagen voor leerkrachten
Wilt u het park al eens verkennen? In de mei- en oktobervakantie 2019 -2020 (openingsdagen en –uren: www.plopsaschools.nl) krijgen alle leerkrachten gratis toegang tot de Plopsa-parken op vertoon van de akte van aanstelling of ander document dat aantoont dat men leerkracht is. Vervolgens kunnen leerkrachten ook een Plopsa-FunCard aankopen met 50% korting (€42,50 i.p.v. €84,99)!

Contactgegevens
Adres
Thier de Coo 4
B-4970 Stavelot
Luik, België Attractie
Telefoonnummer

+32 (0)80 68 42 65

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!