Schoolreis naar Plopsa COO

Stavelot, Luik Routebeschrijving


Slide 1 - Plopsa COO
Slide 2 - Plopsa COO
Slide 3 - Plopsa COO
Slide 4 - Plopsa COO
Plopsa COO De vliegendefietsen
Plopsa COO Karting
Plopsa COO Poppen
Plopsa COO Watervallen

Plopsa Coo, op avontuur in de vrije natuur!


In het hartje van de prachtige natuur van de Belgische Ardennen vind je Plopsa Coo! Aan de beroemde Watervallen van Coo ontdek je de heerlijke combinatie van natuur en avontuur. In dit wondermooie park in de uitgestrekte Amblève-vallei geniet je van 25 attracties voor het hele gezin. De Mega Mindy Flyer laat je zweven tussen de wolken op een hoogte van 65 meter en met de achtbaan Vicky The Ride haal je een duizelingwekkende snelheid. Of laat je meenemen in de wondere wereld van Maya de Bij, Flip en al hun vrienden in de Vlindervlucht! Mis zeker ook de DinoSplash niet, een spannende attractie vol waterpret met drie glijbanen in een reusachtige vulkaan en langs machtige dinosaurussen! Plopsa Coo overspoelt je met een waterval van plezier! 

Een schoolreis naar Plopsa Coo is niet alleen leuk maar ook heel leerrijk. Ontdek het gratis educatieve project, de Bijenklas met Maya: Leer het belang van de bijen en hun ecologische, economische en sociale impact.

Een schooluitstap naar Plopsa Coo is mogelijk vanaf €13,50 per leerling. Ontvang 5% korting op jouw schoolreis dankzij de actiecode ‘8007’. Als leerkracht geniet je van tal van voordelen. Meer informatie, prijzen per park & voorwaarden via www.plopsaschools.nl.

Openingstijden
Contactgegevens
Adres
Coo 4
B-4970 Stavelot
Luik, België Attractie
Telefoonnummer

+32 (0)80 68 42 65

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!