Waterfietsen op de Amsterdamse grachten, Stromma Pedal Boat Amsterdam weer open

Amsterdam, 29 april 2021


Waterfietsen op de Amsterdamse grachten, Stromma Pedal Boat Amsterdam weer openSinds afgelopen zaterdag heeft Stromma Nederland haar activiteiten met de waterfietsen in de Amsterdamse grachten hervat. De Pedal Boat Amsterdam locaties; Steiger Anne Frankhuis, Steiger Leidseplein, Steiger Rijksmuseum en Steiger Keizersgracht zijn weer geopend. Stromma’s gasten kunnen weer komen genieten van Amsterdam vanaf het water. Coronaproof en daarnaast is de waterfiets de meest duurzame manier om je door de stad te vervoeren. Lekker groen en je beweegt ook nog lekker door zelf te trappen. Na maanden voor anker te hebben gelegen, kunnen de trossen dus weer los.

Amsterdam is het mooist vanaf het water. Bovendien is het ook heel leuk om alle hoogtepunten vanaf de eeuwenoude grachtengordel te bekijken. Er is zoveel te zien. Het Anne Frankhuis bijvoorbeeld, het Scheepvaartmuseum, de beroemde Bloemenmarkt en de mooie Westerkerk.

Je kunt per waterfiets lekker in je eigen tempo over de grachten zwerven. Of een actieve puzzeltocht doen. Deze puzzeltocht leidt je door een mooi stukje Amsterdam. Beantwoord vragen over van alles wat je onderweg tegen komt.

Protocol Veilig Samen Uit
Om de veiligheid van alle gasten en medewerkers te garanderen, hanteert Stromma het protocol ‘Veilig Samen Uit’, opgesteld in samenspraak met de Club van Elf (24 toonaangevende attractieparken, dierentuinen, musea en stadsattracties).

Kijk via www.schoolreis.nl/actief/canal-tours-amsterdam-part-of-stromma voor meer informatie. Stromma Nederland staat op pagina 64 van het Nationaal Schoolreis Magazine (januari 2021).


Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!