Een welverdiende zomervakantie! Eventjes geen schoolreisjes, schoolkampen en excursies

Apeldoorn, 5 juli 2022

Een welverdiende zomervakantie! Eventjes geen schoolreisjes, schoolkampen, excursies en buitenschoolse activiteiten


We hebben met z’n allen de allerleukste schooldag van het jaar dubbel en dwars ingehaald. Bijna alle scholen (97%) zijn op schoolreisje geweest, aldus de redactie van het NOS Jeugdjournaal. Vanaf maart/april ging het seizoen al helemaal los. Dat blijkt uit onze gesprekken met de schoolreisorganisaties en uit de gedeelde belevingen op de social media.

Jouw collega-scholen, de schoolreisbestemmingen en touringcarbedrijven waren er flink op gebrand om het meest glorieuze en bevrijdende klasuitstap ooit te organiseren. Helemaal super! Laten we eerlijk zijn, na twee jaar zonder schoolreisjes, verdienden ‘onze’ kinderen het!

Dikke complimenten overigens voor alle touringcarbedrijven, zowel in Nederland als ook in België. Vanwege het grote tekort aan buschauffeurs was het een flinke uitdaging en gepuzzel om de planning van chauffeurs rond te krijgen. Hier komen wij in het nieuwe schooljaar uitvoerig op terug.

Voor nu -althans vanaf vrijdagmiddag voor regio Midden- zomervakantie. Eventjes geen schoolreisjes en andere klasuitstappen…

Wij wensen iedereen alvast een fijne WEL-VER-DIEN-DE zomervakantie toe en zijn jullie aan het begin van het nieuwe schooljaar weer graag van dienst!

Zomerse groet,
Brian, Jeroen, Simon, Willem, Brigitte en Tonny-Elisabeth


 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!