Schoolreisverslag naar Drievliet van groep 5 Nicolaas Maesschool Amsterdam

Den Haag, 14 juni 2013

In de regen. Ik zat te rekenen. Nog even en ik was klaar. Pff bijna. En toen de bel, de meester zei: Oké, maandag gaan we naar Drievliet en nu naar huis. Ik straalde toen ik het hoorde. Het was zover, we, ik bedoel 5A, 5B, gingen allemaal naar Drievliet. We stapten in de bus en 45 minuten later waren we er. Joepie, spelen!

Eerst wilde ik in de zweefmolen, dat vond ik zo leuk dat ik nog een keer wou. Ik ging met Amy en Myrthe. Daarna gingen we in de Space Race. Er was een super duper lange rij en we keken wie er nu in de zweefmolen zat. We zagen Kelly, Bien en andere kinderen. Even later waren we uit de achtbaan, die was echt spannend. Nu had ik zin in iets wat me echt bang maakte. Aha, ja dat was het: de Actie Octopus. Amy was te klein dus gingen Myrthe en ik. Uiteindelijk durfde Myrthe niet, dus ging ik alleen. Even later nam ik afscheid en ging met Romesa in andere attracties. Maar ik merkte algauw dat we naar huis moesten. Jammer!

Julie (groep 5B Nicolaas Maesschool Amsterdam)

Op schoolreisje ben ik , Ibtissam Dahman, naar Drievliet geweest. Ik ben met mijn vriendinnen Bipendu en Annakisha in heel veel grappige attracties geweest. Bijvoorbeeld de Octopus, de hele grote schommel, de waterattractie, het spookhuis en zo’n achtbaan.

Die dag was echt geweldig vooral met de waterglijbaan. Hij ging eerst heel rustig en steil naar boven, toen draaide het bootje een rondje en dan stopte het heel even en ging toen echt keihard naar beneden en je werd helemaal nat door al het water waar het bootje in was gevallen. Op dat moment was het bootje nog een keer omgedraaid en ging hij 15 meter naar boven en dit keer maakte het bootje een rondje maar stopte niet dus ging het 15 meter naar beneden. Maar terwijl het bootje naar beneden ging, maakte een soort paal een foto en ik probeerde steeds mijn handen los te doen maar hij nam steeds de foto te laat.

Ibtissam (groep 5B Nicolaas Maesschool Amsterdam)

"Ik vond het leuk en gezellig"


Wij gingen met de bus naar Drievliet. Het duurde 45 minuten om naar Drievliet te gaan. We gingen eerst een paar dingen afspreken met Michiel en toen mochten we al in de attracties. Milan, Skipper, Matteo, Mick, Pyke en ik bleven de hele tijd bij elkaar.Ik ging ook met hun in de Formule X. En ik ging met Mick en Matteo in een hele harde trein en ik ging ook naar de Octopus die 12 keer op de kop ging. Ik ging met Noam in het vliegende schip.

Toen had ik honger en ging ik eten maar het was nog niet afgelopen. Ik ging nog een keer naar de Formule X, nog een keer met Sil. En toen pas gingen we weg.

Sirac (groep 5B Nicolaas Maesschool Amsterdam)

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!