Steeds meer scholen maken nieuwe reisplannen voor een buitenlandse schoolreis

Apeldoorn, 22 maart 2022


Steeds meer scholen maken nieuwe reisplannen voor een buitenlandse schoolreis


Al maanden staan scholen te trappelen om weer op buitenlandse schoolreis te gaan en gelukkig stappen we deze week weer een nieuwe fase in met flinke versoepelingen in heel veel Europese landen. Top locaties voor een culturele stedentrip en/of studiereis zoals Parijs, Berlijn en Londen schalen de coronamaatregelen behoorlijk af. Ook vervallen deze week alle inreisbeperkingen als je terug naar Nederland reist.

Dat mede hierdoor de schoolreistraditie weer volop wordt opgepakt blijkt uit de flinke toename van informatie aanvragen, boekingen en reserveringen bij de Nederlandse en Belgische touroperators. Deze schoolreisspecialisten, busmaatschappijen en jullie (collega-scholen) zijn erop gebrand om het komend seizoen de meest glorieuze en betekenisvolle schoolreis ooit te organiseren, want laten we eerlijk zijn, ‘onze’ leerlingen en studenten verdienen het.


‘Voor de leerlingen is een schoolreis nog steeds een hoogtepunt van hun ‘schoolloopbaan’, waar zij nog vele jaren met plezier op willen terugkijken’


Wees er snel bij! Veel schoolreizen naar het buitenland van het vorig schooljaar zijn verplaatst. Begin daarom zo vroeg mogelijk met het organiseren!

Voor eventuele maatregelen op de schoolreisbestemming in het buitenland en/of actuele reisadviezen neem je rechtstreeks contact op met de door jou gekozen touroperator.

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!