Reportage van Kindcentrum Lea Dasberg @Julianatoren

Zutphen, dinsdag 23 april 2013

De groepen 4 gaan op schoolreis naar pretpark de Julianatoren. Het was een superleuke dag! Hieronder volgen de verslagen van drie kinderen uit de klas.

Toen we er kwamen ging ik met Lilach in de olifantjes en ik ben ook in het spookslot geweest met Joan. En ook een keer met juf Dian en Joan. Joan, Victor, Luc, Trind, Gijs en ik zijn in een groot ronddraai ding geweest en dat was heel erg leuk en met die 5 kinderen in de toren geweest en een keer alleen in de bus die vliegt. En ik ben ook in de peuter schommels geweest met Sem en Gijs en dat was erg grappig hoor. En ik ben ook met Sem in de speeltuin geweest en toen konden wij niet bij de handvatten komen en toen konden we niet van de glijbaan af glijden en toen gingen we iets anders doen.

Verslag van Angelina
 

"Dit was een leuk schoolreisje!"


Het schoolreisje was geweest en de kinderen vonden het heel leuk. Er waren veel attracties ik was als eerste in de vaarbootjes geweest met Victor K. als tweede was het engste. Ik ging met Sem in de achtbaan het voelde echt dat je er uit valt met een steile bocht. Ik ging alleen in het spookslot en ik ging in het voorste karretje en ik ging met Gijs en Sem naar de uitkijktoren. Sem was bang ik ook en ik ging ook in een draaiend thee kopje. Ik ging ook tafelvoetbal spelen met Gijs en Sem. Toen mochten we een bakje patat en 2 uur later kregen wij een ijsje en toen was de dag voorbij ik kwam heel moe thuis.

Verslag van Victor


Wij zijn op schoolreis geweest en ik ging eerst met Roel in de dinokar. En daarna in de botsauto’s. En toen kwam het engste ik ging met Victor G. in de achtbaan. En daarna ging ik in de roeibootjes. En daarna ging ik wat drinken.
En toen gingen we patat eten.
En toen ging ik met Gijs en Victor en Joost in de grot.
En ik ging daarna in het spookslot.
En ik ging in de uitkijktoren en dat vont ik eng want ik heb hoogtevrees.
En ik durfte niet in dat bootje die heel hard naar beneden ging en keihard
naar beneden en in het water.
En Gijs stond er ook bij en ik stapte in het bootje en ik trok aan het touwtje en ik ging heel hoog naar boven
En ik keek heel zuur en toen ging ik naar bebebebebebeneden
En dat was het!

Groeten van Sem

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!