Nieuwe locaties Avontura en Krazy Kangaroo

Tilburg, 22 januari 2019

Optisport opent nieuwe schoolreislocaties Avontura en Krazy-Kangaroo


Indoor speelparadijs Avontura en trampolinepark Krazy Kangaroo openen een grote en nieuwe vestiging in het Brabantse Breda en Roosendaal. Vanaf dit voorjaar kunnen schoolreizigers spelen, sporten en springen bij het mooiste en grootste indoor speelparadijs en trampolinepark van Nederland onder één dak! Onlangs is er een Krazy Kangaroo locatie van maar liefst 2700 m2 in Apeldoorn geopend.

Krazy Kangaroo
Krazy Kangaroo biedt de complete ‘experience’ voor beginnende tot gevorderde trampoline springers, begeleiders én toeschouwers. Krazy Kangaroo geeft jumpers de ruimte om naast de standaard aaneengesloten trampolinevelden, gebruik te maken van een breed aanbod aan jump-area’s zoals bijvoorbeeld een Freejump area met horizontale en diagonale trampolines, High Performance, BigAirBag, Foam Pit, Wipe-out sweeper en een Sports area waar je fantastisch als een basketballer kunt dunken of turnoefeningen kunt doen.

Avontura
Indoor speelparadijs Avontura biedt puur schoolreisplezier voor alle basisschoolkinderen en staat garant voor een onbezorgde en unieke beleving voor de hele klas. Het is de plek voor kinderen om te klimmen, te klauteren, te bouwen, te racen en te springen.

IJsbaan
De ijsbanen van Optisport in Dordrecht, Hoorn en Breda bieden de ultieme gelegenheid voor een winters schoolreisje. De kinderen kunnen zich vermaken met rondjes schaatsen, spelletjes en clinics op het ijs. Tussendoor biedt de horecagelegenheid genoeg ruimte om te genieten van een kopje warme chocolademelk met slagroom. Schaatsen kunnen gehuurd of geslepen worden bij de locaties.

Voor elke leeftijdscategorie van de basisschool biedt Optisport schoolreisjes in een sportieve setting. Klik hier voor meer informatie en voor de verschillende locaties door heel Nederland of kijk op pagina 114 van het Nationaal Schoolreis Magazine (voorjaar 2019).

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!