Nieuwe klimparcours van Klimrijk Brabant

Veldhoven, 29 januari 2019

Ontdek het volledig vernieuwde klimparcours van Klimrijk Brabant


Het klimparcours van Klimrijk Brabant is onlangs compleet vernieuwd. Het nieuwe parcours is zo gebouwd dat het geen schade aanbrengt aan de bomen of de omgeving. En de platformen kunnen versteld worden naar de groei van de boom, waardoor schade aan de boom wordt voorkomen. Klimrijk draagt de titel ‘ecologisch klimbos’ dan ook met trots.

Adrenalinekick
Het nieuwe klimparcours bestaat uit vijf verschillende routes. Die hebben een verschillende moeilijkheidsgraad, dus er is voor iedere avonturier een eigen uitdaging. De routes bestaan uit allerlei hindernissen, die garant staan voor een fijne adrenalinekick. Klimmers gaan via klimnetten, stappen op een vliegend skateboard, zweven tussen platformen en ga zo maar door met verrassingen.

Veiligheid voorop
Klimrijk zorgt ervoor dat klimmers tijdens het klimmen continu gezekerd zijn aan het lifeline systeem. De (klim)touwen in het nieuwe klimbos, zijn touwen met staalkern. Hierdoor is het touw enorm sterk, maar toch zacht voor de handen.

Plezier in het bos
Klimrijk Brabant is gelegen in de prachtige bossen van Veldhoven. Klimmers vanaf 1.30 meter mogen zich wagen aan de vijf grote parcoursen. En voor kinderen korter dan 1.30 meter zijn er twee speciale parcoursen. Naast het klimpark biedt Klimrijk ook andere leuke activiteiten voor kids, zoals lasergamen, een gps-wandeltocht en shooting games.

Voor meer informatie over een schoolreisje bij Klimrijk Brabant ga naar www.schoolreis.nl/outdoor/klimrijk-brabant of kijk op pagina 92 van het Nationaal Schoolreis Magazine (voorjaar 2019).

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!