Nieuwe dieren in AquaZoo

Leeuwarden, 15 januari 2019

Nieuwe dieren in familiepark AquaZoo


Een spetterend dagje uit in AquaZoo. AquaZoo is hét familiepark van Friesland. Ontdek samen de dieren in het park, leef je uit in de speeltuinen en geniet van spetterende presentaties! Zo is er het Zeeleeuwen Spetter Spektakel. Tanden controleren, visjes vangen, brullen, zwemmen, alles komt hier aan bod! Neem plaats op de tribune en geniet van het uitzicht op één van de grootste zeeleeuwenverblijven ter wereld. Tussen de pinguïns lopen is een feest, en het Pinguïn Haringhapfestijn maakt het nóg leuker! De pinguïns krijgen een smakelijk diner voorgeschoteld in de vorm van een lekker visje. En jij bent erbij.

Wil je de zeehonden op een bijzondere manier begroeten? Ga dan mee op een heuse Zeehondensafari. Onder begeleiding van de verzorgers stap je op een trekschuit. Kinderen mogen helpen de schuit in het midden van het meer te trekken. Ondertussen komen de zeehonden al nieuwsgierig een kijkje nemen. En zodra het emmertje met vis tevoorschijn komt, komen de zeehonden wel heel dichtbij!

Naast zeeleeuwen, pinguïns en zeehonden wonen er nog veel meer dieren in AquaZoo. Zo zijn er onder andere ook nijlkrokodillen, ijsberen, ringstaartmaki’s, flamingo’s, rode panda’s en sinds (eind) vorig jaar zijn er pinché-aapjes en twee reuzenotters te bewonderen.

Voor meer informatie over letterlijk en figuurlijk een spetterend dagje uit kijk je op www.schoolreis.nl/aquazoo-friesland op pagina 157 van het Nationaal Schoolreis Magazine (voorjaar 2019).
 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!