Ontdek de geheimen van de nieuwe mysterieuze vulkaan Terra Magma in Bobbejaanland

Lichtaart, 23 mei 2023


Ontdek de geheimen van de nieuwe mysterieuze vulkaan Terra Magma in Bobbejaanland


In de plezante schoolreisbestemming Bobbejaanland (net over de grens) is vorige week de vernieuwde attractie Terra Magma geopend voor schoolbezoekers. De waterattractie is afgelopen half jaar volledig verbouwd.

In Terra Magma maken jouw leerlingen een vaartocht naar een vulkaan, waarover al jaren verhalen de ronde doen. De mysterieuze vulkaan kwam ooit tot uitbarsting en is sindsdien een trekpunt voor avonturiers van over de hele wereld. Onderweg komen avonturiers in een tropische storm terecht en passeren ze watervallen, vlinders, een vissersdorpje, een sterrenhemel en een groot zeemonster. Hoogtepunt is de uitbarsting van de vulkaan tijdens de laatste afdaling.Via www.schoolreis.nl/attractie/bobbejaanland lees je meer over een 'schoolreis' dag vol fun, avontuur en adrenaline net over de grens in het Belgische Lichtaart. Bobbejaanland staat op pagina 49 van het Nationaal Schoolreis Magazine, editienr. 62 (voorjaar 2023).

Gratis oriëntatiebezoek. Weet je niet helemaal zeker of Bobbejaanland geschikt is voor jouw klas? Met een gratis ‘verkennend’ bezoek kun je ter plekke een beeld vormen van het aanbod en de mogelijkheden en direct bepalen of deze beantwoorden aan de doelstelling van jouw schoolreis. Je krijgt zo een idee van onder andere reistijd, de verschillende attracties, mogelijkheden om te lunchen, verzamelpunten, etc. Vraag via de ‘Oriëntatiebezoek’ button op www.schoolreis.nl/attractie/bobbejaanland jouw gratis ticket(s) aan.


Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!