Nieuw in Slagharen: Black Hill Ranger Path

Slagharen, 2 april 2019

Nieuw klimpark 'Black Hill Ranger Path' in Attractiepark- & Vakantiepark Slagharen


Vorig jaar heeft schoolreisbestemming Attractiepark- & Vakantiepark Slagharen de bouw van een adventure trail, genaamd Black Hill Ranger Path aangekondigd. Een plek alleen voor echte schoolreisavonturiers net als John Wallace Crawford en onze Black Hill Rangers.

Het parcours bestaat uit een unieke rollglider, klimwanden en een track met drie niveaus waarop naar hartenlust geklommen en geklauterd kan worden door avonturiers die het park tijdens hun schoolreis komen bezoeken.

Tijdens de avontuurlijke tocht over het Black Hill Ranger Path overbruggen avonturiers diverse obstakels. Net als de avonturier John Wallace Crawford, geboren in Ierland. Op 14 jarige leeftijd verhuisde John met zijn familie naar Amerika. John Wallace was de commandant van de groep Black Hill Rangers die emigranten over gevaarlijke canyons en onbegaanbare paden begeleide. Zo hielp hij ze jarenlang om langs de gevaarlijke routes de overkant te bereiken. Onze Black Hill Rangers helpen de kinderen, net als John Wallace, in hun klimharnas zodat ze veilig de overkant kunnen bereiken.


Ontdek het parcours
Het is een zeer divers parcours, bestaande uit vier verschillende onderdelen, waarbij ze bij de ropecourse maar liefst 36 obstakels trotseren om aan de overkant te komen. Voor de echte waaghalzen is er een maar liefst 115 meter lange rollglider, uniek in de Benelux, waarmee ze in ruim 30 seconden tijd naar beneden vliegen. Voor de klimliefhebbers is er een 8 meter hoge klimwand waar naar hartenlust geklommen kan worden. Dat niet alleen, er zijn ook diverse boulders waarop geklommen en geklauterd kan worden.

Kijk op www.schoolreis.nl/slagharen of op pagina 41 van het Nationaal Schoolreis Magazine (voorjaar 2019) voor meer informatie over Attractiepark- & Vakantiepark Slagharen.
 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!