Ook bij Nationaal Park De Alde Feanen zijn de schoolreisjes weer van start gegaan

Earnewâld, 25 mei 2021


Ook bij Nationaal Park De Alde Feanen zijn de schoolreisjes weer van start gegaan


Inmiddels zijn de eerste schoolreisjes bij De Alde Feanen een feit. Ondanks het ietwat gure weer voor de maand mei was het enthousiasme van de kinderen er niet minder om. De kinderen lieten zien dat ze echte survivalaars zijn. Buikglijden, verspringen, vissen als een reiger en kruipen als een otter behoorden tot de uitdagingen. Sommigen zaten tot over hun oren onder de modder. Bij het onderdeel ‘onderwaterwereld’ waren er meerdere bijzondere vangsten.

‘Geweldig om de kinderen weer met z’n allen te zien genieten! Ook de survivalbaan was weer als vanouds, slingeren, balanceren en vooral nat worden!’, aldus de woordvoerder van het park.

Survival schoolreis
Het educatieve schoolreisprogramma van Nationaal Park De Alde Feanen creëert het typische schoolreisgevoel met leerzame activiteiten en spelelementen in de natuur. Het bijzondere natuurgebied Nationaal Park De Alde Feanen ligt in hartje Friesland. In dit waterrijke laagveenmoeras leven allerlei (water)dieren, gedurende de dag leren de kinderen op een speelse en actieve manier deze dieren kennen. Tijdens het schoolreisprogramma gaan de kinderen op stap met een deskundige natuurgids.

Kijk via www.schoolreis.nl/actief/nationaal-park-de-alde-feanen of op pagina 54 van het Nationaal Schoolreis Magazine (januari 2021) voor meer informatie.

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!