Corona-update: schoolreisjes, excursies, educatieve uitstappen en schoolkampen weer mogelijk

Apeldoorn, 15 februari 2022

Meest glorieuze en bevrijdende klassenuitje ooit!


Een behoorlijk aantal scholen heeft afgelopen schoolreisseizoenen -met name 2020- de allerleukste schooldag van het jaar gemist en dat gaan ze dubbel en dwars inhalen. Schoolreisbestemmingen, busmaatschappijen en jullie (collega-scholen) zijn erop gebrand om komend schoolreisseizoen het meest glorieuze en bevrijdende klassenuitje ooit te organiseren, want laten we eerlijk zijn, ‘onze’ kids verdienen het!


Geweldig nieuws! Schoolreisjes, excursies, educatieve uitstappen en schoolkampen weer mogelijk


Goed nieuws was er 25 januari jl. voor de attractieparken, dierentuinen, musea. speeltuinen, klimbossen en natuurparken. Minister Ernst Kuipers van Volksgezondheid en premier Mark Rutte maakten in de persconferentie bekend dat vanaf 26 januari jl. alle doorstroomlocaties de deuren opnieuw mochten openen. Groepsaccommodaties waren een uitzondering tijdens de laatste lockdown en waren in principe al gewoon open.

Voor de huidige maatregelen die tot vrijdag 25 februari gelden op de schoolreisbestemming (mondkapjesplicht bij lopen, 1,5 meter afstand, coronatoegangsbewijs), bij groepsaccommodaties (het aantal deelnemers vanaf 13 jaar per ruimte) en/of touringcarbedrijf neem je rechtstreeks contact op met de door jou gekozen organisatie(s).

Let's go! Niets staat ‘het meest glorieuze en bevrijdende klassenuitje ooit’ meer in de weg!

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!