Column: 'Instappen en wegwezen!'

Apeldoorn, 16 april 2024


Instappen en wegwezen!


Docenten en ouders uit een oudervereniging die een schoolreis moeten organiseren en alle begeleiders die meegaan: voor de één is het voorpret, sommigen vinden het best en voor de ander is het stress. Dat zijn zo ongeveer de types die samen met de scholieren de bus instappen, een plezante mix.

Voor jou als organisator van de schooluitstap speelt hoogstwaarschijnlijk een sterk gevoel van verantwoordelijkheid. Alles moet kloppen, elke onzekerheid afgedekt en daarbij is het wel de bedoeling dat alle deelnemers een ontspannen tijd hebben. Als dat allemaal is gelukt, dan is dat een prestatie die groot respect verdient.

Waar mogelijk dragen wij graag ons steentje bij aan de voorbereidingen en aan het succes van deze groepsreizen. Dat is al sinds 1992 onze expertise en het blijft een ambitie die wij uitbouwen, samen met organisatoren, begeleiders en specialisten in dit werkveld.

Schoolreis.nl is samen met het Nationaal Schoolreis Magazine sinds jaar-en-dag het meest complete en geraadpleegde informatie- en communicatieplatform van waaruit jij jouw schoolreizen, schoolkampen, studiereizen en overige klasuitstappen plant. Zowel wegwijzer als vraagbaak en zeker ook een platform voor kennisuitwisseling en beoordelingen.

Het zijn allemaal steentjes om iets moois mee te bouwen. En hoe dat eruit gaat zien laten we dan over aan jullie. Want aan bezieling en enthousiasme zal geen gebrek zijn. Dat hebben vele collega-organisatoren van jullie ons laten weten.

Met een respectvolle groet,

alle teammembers van Schoolreis.nlPS. Als team maken wij Schoolreis.nl en het Nationaal Schoolreis Magazine al heel wat jaren. Maar onze totale schoolreisorganisatie-ervaring is daar een veelvoud van. Wij hebben o.a. als ouder en leraar heel wat jaren meegedraaid in de wereld van schooluitstappen. Natuurlijk is er het een en ander veranderd in de loop der tijd. Toch blijven de hoofdzaken altijd hetzelfde. Een schoolreis is een onvergetelijke ervaring en daaraan mee mogen werken is geweldig! (www.schoolreis.nl/team)

(Gymmeester Daan @GymmeesterDaan heeft een short over 'verschillende types op je schoolreisje' gepost. Herkenbaar?)

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!