Avonturenpark Hellendoorn opent indoor attractie Fort KnalKruit

Hellendoorn, 16 april 2019

Avonturenpark Hellendoorn opent indoor attractie Fort KnalKruit


Aaarrr, docenten met schoolreizende zeebonken opgelet! Op vrijdag 19 april opent Avonturenpark Hellendoorn haar nieuwste attractie: Fort KnalKruit. In deze knallende attractie in het Piratengebied kunnen scholieren en volwassen begeleiders lekker scheuren in de botsauto’s.

Fort KnalKruit
De botsauto’s zijn terug van weggeweest! In de jaren 70 en 80 konden bezoekers al een ritje maken, totdat in 1989 de attractie werd vervangen door het theater, waar ‘de Magical Monkey show’ te zien was. Fort KnalKruit is een nieuwe indoor attractie, gedecoreerd als een oud piratenfort met nieuwe voertuigen in de vorm van houten tonnen vol buskruit. Op één vloer kunnen kleine piraatjes rondjes rijden, terwijl het er op de andere vloer explosief aan toe gaat.

Baba’s Ruimtereis
Astronautjes in de dop kunnen samen met Baba de lucht in. In de nieuwste attractie Baba’s Ruimtereis nemen kleintjes plaats op een rij stoelen die langzaam de lucht in gaat om vervolgens een spannende vrije val naar beneden te maken. Baba’s Ruimtereis is te vinden in Dreumesland, een speciaal gebied voor de kleinste avonturiers waar alle attracties speciaal geschikt zijn voor kinderen tot 120 cm.

Meer schoolreisinformatie? www.schoolreis.nl/avonturenpark-hellendoorn en op pagina 38 & 39 van het Nationaal Schoolreis Magazine (voorjaar 2019).

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!