Schoolreis naar Paasheuvelgroep Vierhouten

Vierhouten, Gelderland Routebeschrijving


Slide 1 - Paasheuvelgroep Vierhouten
Slide 2 - Paasheuvelgroep Vierhouten
Slide 3 - Paasheuvelgroep Vierhouten
Slide 1 - Paasheuvelgroep Vierhouten
Slide 2 - Paasheuvelgroep Vierhouten
Slide 3 - Paasheuvelgroep Vierhouten

Paasheuvelgroep Vierhouten, 15 accommodaties naast de heide!


De mooiste avonturen beleef je buiten

De big five, oneindige natuur, dikke bossen en paarse heidevelden...de Veluwe. In dit grootste natuurgebied van Nederland (in Vierhouten) vind je maar liefst 15 groepsaccommodaties. Je wandelt vanuit het gebouw zo de heide op of het bos in, ideaal voor groepen die lekker buiten activiteiten willen ondernemen! Uiteraard staat de natuur centraal op deze locaties, je zit niet voor niks op de Veluwe.

Over de accommodaties
Alle accommodaties zijn basic, maar modern, ingericht en hebben veel buitenruimte. Groepen vanaf 14 personen kunnen al terecht maar kom je met een grotere groep dan kunnen wij tot 110 personen kwijt in één enkele accommodatie. In totaal zijn er 650 slaapplaatsen op de locatie.

- 12 verschillende groepsaccommodaties
- 2 safarikampen
- 1 pipokamp met circustent

Wat is er in de buurt te doen.
Op het terrein van de locatie in Vierhouten vindt je een verkoelende zwemplas, sportvelden en een echte heemtuin. Het is niet al te ver weg naar bekende attracties als Paleis Het Loo en de Apenheul. Daarnaast ligt in de buurt een overdekt zwembad, speelpark 't Smallert, ezelboederij Koperen Ezel en historisch monument Het Verscholen Dorp.

Onze visie
Stichting Paasheuvelgroep vindt dat ieder kind een gezellig kamp verdient. We zijn er namelijk van overtuigd dat een kamp sterk bijdraagt aan de sociale vaardigheden van kinderen en dat vriendschappen voor het leven ontstaan tijdens kamp. We proberen dit te ondersteunen door basic maar moderne accommodaties met lekker veel buitenruimte.

Tarieven
Contactgegevens
Adres
t Frusselt 30
8076 RE Vierhouten
Gelderland, Nederland Verblijf
Telefoonnummer

+31 (0)577 41 13 36

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!