Schoolreis naar Groepsaccommodatie De Wildwal

Lunteren, Gelderland Routebeschrijving


Slide 1 - Groepsaccommodatie De Wildwal
Slide 2 - Groepsaccommodatie De Wildwal
Slide 3 - Groepsaccommodatie De Wildwal
Slide 4 - Groepsaccommodatie De Wildwal
Slide 1 - Groepsaccommodatie De Wildwal
Slide 2 - Groepsaccommodatie De Wildwal
Slide 3 - Groepsaccommodatie De Wildwal
De Wildwal gebouw

Groepsaccommodatie De Wildwal, van schoolreisjes tot kampweken


Lunteren ligt tenmidden van een aantal zeer geliefde attracties, maar in en om groepsverblijf 'de Wildwal' is heel veel te beleven.

De Wildwal is zeer geschikt voor schoolreizen/werkweken omdat het zeer ruime gezamelijke woonruimtes heeft, een podium heeft voor de bonte avond, veel buitenmeubilair en speelvelden heeft en aan het bos ligt. De slaapkamers hebben stapelbedden. Er is zowel in De Vos als in De Eekhoorn een aparte kamer voor de leiding. Deze kamers hebben eigen sanitair. Kenmerk van De Wildwal is de enorme ruimte rond het pand. De grote speelvelden, de binnenplaats bij De Vos en de speeltoestellen zijn allemaal ruim van opzet. Er is volop plek voor sport en spel.

U kunt gebruik maken van skelters en autopeds en zo een eigen race organiseren. Maar een volleybalcompetitie (netten op ieder veld), tafeltennis of potje voetbal kan ook.

Binnen is voldoende ruimte voor spel, lezen of TV kijken. Buiten staan picknicktafels in de zon en de schaduw. De Eekhoorn heeft een gezellige houtkachel.Terwijl u daar zit of buiten, kan een verhalenverteller (op afspraak) iets vertellen over Lunteren, het Lunterse bos en u sages en legendes van de Veluwe laten beleven. In en nabij Lunteren zijn binnen- en buitenbaden, er is een grote huifkar met tractor voor vervoer of rondrit, u kunt een wandeling maken onder begeleiding van de Lunterse boswachter, er zijn speeltoestellen te huur, barbecue is mogelijk etc, etc. Informeer gerust naar alle mogelijkheden en prijzen.

Contactgegevens
Adres
Galgenbergweg 3
6741 KJ Lunteren
Gelderland, Nederland Verblijf
Telefoonnummer

+31 (0)318 48 23 95

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!