Schoolreis naar De Hoof groepsaccommodaties

Someren, Noord-Brabant Routebeschrijving


Slide 1 - De Hoof groepsaccommodaties
Slide 2 - De Hoof groepsaccommodaties
Slide 3 - De Hoof groepsaccommodaties
Slide 4 - De Hoof groepsaccommodaties
Slide 1 - De Hoof groepsaccommodaties
Slide 2 - De Hoof groepsaccommodaties
Slide 3 - De Hoof groepsaccommodaties
De Hoof accommodatie

De Hoof: alles in huis voor een geslaagde werkweek!


In het bosrijke Someren, midden in de Brabantse Peel, ligt De Hoof. De ideale locatie voor uw buitenschoolse activiteiten, voor groepen van 50 tot ruim 400 personen. Educatie, actie, outdoor én vermaak op één locatie.

Sfeervolle hoeves op een prachtig terrein
Op De Hoof is alle ruimte om uw programma in de buitenlucht te houden. De drie accommodaties liggen in een eigen parklandschap van ruim 5 hectare. Ze beschikken elk over een privé terras met picknicktafels en een recreatieveld voor de deur. Om lekker buiten te eten of te recreëren.

Voor het sportieve programma beschikt De Hoof over volleybal- en voetbalvelden. Het kan nog avontuurlijker: vlotten bouwen op onze natuurvijver en ’s avonds met zijn allen rond het kampvuur. Verken de omgeving met een wandeling, puzzeltocht of dropping, te voet, fiets of met de huifkar. Bosgebied het Keelven ligt op loopafstand en wandel- of fietsroutes starten direct vanaf De Hoof. Zwemmen kan in het openluchtbad of in het binnenzwembad.

Samen met Boomevents.nl kunt u uw eigen activiteitenprogramma samenstellen. Denk aan een zeskamp, MEGA-games, een fotozoektocht te voet of per step: spannend, vermakelijk, maar altijd veilig. Of daag uw leerlingen uit met een workshop Hip-hop, Breakdance of Grafitti Painting: tijdens de workshops staan persoonlijke ontwikkeling en plezier centraal!

Weer of geen weer
Het zal je maar gebeuren dat het weer niet mee zit. Goed als u dan geboekt heeft op een locatie met grote verwarmde binnenvoorzieningen. Regen of kou? U houdt gewoon de sport- en spelactiviteiten in de sporthal, de groepsbijeenkomsten in de congreshal, kijkt een filmpje in onze huisbioscoop en houdt een gezellige feestavond in de muziekkelder. Onze vergaderzaaltjes (met whiteboard en flipover) lenen zich prima voor een workshop of activiteiten in kleiner verband. Allemaal extra voorzieningen, zodat u niet eerst een eetzaal hoeft om te bouwen om iets te kunnen doen.

Volpension of zelfverzorging of een arrangement op maat
De Hoof biedt verblijf aan inclusief catering of op basis van zelfverzorging.  Afhankelijk van uw wensen en budget stelt u zelf uw catering samen: vol pension, of juist alleen de BBQ of het ontbijt, net wat u wilt. Laat u ontzorgen met een van onze speciale arrangementen. Zelf koken? Ook prima! Onze professionele keukens staan u geheel ter beschikking. Veel plezier!

Contactgegevens
Adres
De Hoof 18
5712 LM Someren
Noord-Brabant, Nederland Verblijf
Telefoonnummer

+31 (0)493 49 24 83

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!