Schoolreis naar Speeltuin De Leemkuil

Nijmegen, Gelderland Routebeschrijving


Slide 1 - Speeltuin De Leemkuil en Brakkefort
Slide 2 - Speeltuin De Leemkuil en Brakkefort
Slide 3 - Speeltuin De Leemkuil en Brakkefort
Slide 4 - Speeltuin De Leemkuil en Brakkefort

Speeltuin De Leemkuil en Brakkefort, Lekker buiten spelen in de Leemkuil en Brakkefort


Kom een heerlijke dag vertoeven in de bosrijke omgeving van de Leemkuil of kom met de kids lekker ravotten in Brakkefort. Er is genoeg te beleven!

Speeltuin de Leemkuil
Met meer dan 80 speeltoestellen verspreid over zo'n 3,5 hectare bos is de Leemkuil de grootste buitenspeeltuin in de regio Nijmegen. Ontdek de gedeeltelijk ondergrondse glijbaan, een skelterbaan, een familieschommel, een piratenschip, een mysterieus oosters verdwaalkasteel en een echte trein. De Leemkuil is een avontuurlijke speeltuin voor kinderen van alle leeftijden, maar in het bijzonder voor kinderen van groep 3 tot en met 8. Je bezoekt de Leemkuil al vanaf € 3,55 per persoon

Speeltuin Brakkefort
In speeltuin Brakkefort kunnen kinderen zich uitleven op het grote speelkasteel, dammen bouwen bij de waterspeelplaats, het piratenschip veroveren, racen op de scooterbaan en door spannende tunnels kruipen. Lekker springen kan op de trampolines en het luchtkussen.
Speeltuin Brakkefort is een overzichtelijke speeltuin, waar het vooral voor kinderen tot en met groep 5 goed vertoeven is. Je bezoekt Brakkefort al vanaf € 3,20 per persoon.

Schoolreizen
Speeltuinen de Leemkuil en Brakkefort zijn bij uitstek geschikt voor een leuk schoolreisje. Combinatiebezoeken zijn mogelijk. Ga met de onderbouw naar Brakkefort en met de bovenbouw naar de Leemkuil of combineer een dagje spelen met een bezoek aan het Afrikamuseum.

Voor meer informatie over schoolreizen en het boeken er van op de website van de Leemkuil en Brakkefort (klik onderstaande button)

Tot ziens in de Leemkuil en Brakkefort!

Contactgegevens
Adres
Luciaweg 2
6523 NK Nijmegen
Gelderland, Nederland Speeltuin
Telefoonnummer

+31 (0)24 360 51 98

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!