Schoolreis naar Museon-Omniversum

Den Haag, Zuid-Holland Routebeschrijving


Slide 1 - Museon
Slide 2 - Museon
Slide 3- Museon
Slide 4- Museon
Museon Meisjes
Museon Klimaatstudio
Museon Educatieve zuil
Museon Tafelvoetbal v2

Museon-Omniversum, een schoolreis naar het Museon moet je doen


Museum én grootbeeldfilm in 1
Wil je van je leerlingen échte wereldburgers maken? Kom dan op schoolreis naar Museon-Omniversum. Het is dé plek waar je op een leuke manier ontdekt hoe de wereld in elkaar zit en hoe je zélf aan een betere wereld kunt bijdragen. Je leerlingen beleven een onvergetelijke ervaring door de combinatie van museumbezoek én grootbeeldfilm!

Ontdekkingstocht
In het museum maken ze een ontdekkingstocht langs de 17 werelddoelen van de Verenigde Naties. Bij de doe-stations zien ze filmpjes, foto’s en collectie-items en maken ze opdrachten. Ze ontdekken thema’s als voedsel, water, energie en natuur en denken na over oplossingen, zodat de wereld ook voor hen een fijne, mooie plek blijft.

Spectaculaire grootbeeldfilm
Daarna beleven ze in het koepeltheater een spectaculaire grootbeeldfilm. Zie en beleef de mooiste en meest bijzondere plekken op aarde! Doordat de filmbeelden om je heen op een koepelscherm zo groot als een half voetbalveld te zien zijn, lijkt het alsof ze er zelf bij zijn!

Met de klas op ruimtereis
Je kunt vanaf groep 7 & 8 ook een interactieve Planetariumles boeken. Maak een indrukwekkende ruimtereis langs de Melkweg, planetenstelsels, de zon en miljoenen sterren. Sterrenkundigen van de Nederlandse Onderzoekschool voor Astronomie geven deze les op het niveau van de klas.

Inspireren, leren, doen
Wil je de kinderen spelenderwijs iets bijbrengen over duurzame ontwikkeling? Boek dan je schoolreisje naar Museon-Omniversum in Den Haag! Of boek een museumles of educatieve tour en combineer die met een grootbeeldfilm! Je leerlingen zullen geïnspireerd en met veel nieuwe kennis naar huis gaan.

Tarieven
Contactgegevens
Adres
Stadhouderslaan 37
2517 HV Den Haag
Zuid-Holland, Nederland Educatie
Telefoonnummer

+31 (0)70 338 13 38

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(2 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!