Schoolreis naar Luchtvaartmuseum Aviodrome

Lelystad, Flevoland Routebeschrijving


Slide 1 - Luchtvaartmuseum Aviodrome
Slide 2 - Luchtvaartmuseum Aviodrome
Slide 3 - Luchtvaartmuseum Aviodrome
Slide 4- Luchtvaartmuseum Aviodrome
Aviodrome gasimulator
Aviodrome Vliegende bal
Aviodrome Opblaas vliegtuig
Aviodrome Vliegtuig 38

Luchtvaartmuseum Aviodrome, kijk omhoog, ontdek meer


Luchtvaartmuseum Aviodrome: een wereld vol vliegtuigavontuur!
Bij Luchtvaartmuseum Aviodrome vliegt de tijd! In de expositie ‘100 jaar luchtvaart in Nederland’ nemen wij je namelijk mee langs heel bijzondere vliegtuigen en helikopters uit de geschiedenis. Je ziet er het eerste vliegtuig van de gebroeders Wright en Anthony Fokker, ontmoet Connie (Lockheed Constellation) en tante Ju (Junkers) en andere vliegende legendes, stapt aan boord van onze Boeing 747, vliegt zelf de wereld over in een flightsimulator en verlaat zelfs de aarde om als astronaut een kijkje te nemen in de ruimte.

Veel te zien, nog meer te doen!
Natuurlijk mag je bij Aviodrome ook zelf vliegen. In de flight simulators bijvoorbeeld. Daarmee vlieg je de hele wereld over. En door middel van leuke proeven weet jij al precies hoe een vliegtuig werkt. Tijd om een even te zitten is er bijna niet, want ook in de binnen- en buitenspeeltuinen ben je uren zoet!

Piloten- en stewardessenopleiding
Klaar om met jouw leerlingen door de wolken te vliegen? In het 4D-filmtheater van Luchtvaartmuseum Aviodrome worden al jullie zintuigen op scherp gezet. Beleef een spannende vlucht waarin je zelfs regen en koude golfstromen voelt. Voor wie de smaak te pakken heeft is er ook een piloten- en stewardessenopleiding. Leerlingen worden hierbij getoetst tijdens een vliegtest, seintest, kennistest, ogentest en een stuurtest. Voer alle opdrachten succesvol uit en ga naar huis met een vliegbrevet!

Sla met jouw klas je vleugels uit bij Luchtvaartmuseum Aviodrome!

Reserveer vóór 1 april 2022 voor een bezoek na 1 april 2022 en profiteer van de vroegboekkorting! Indien het park gesloten is i.v.m. de corona maatregelen zijn er passende omboekregelingen.

Tarieven Openingstijden
Contactgegevens
Adres
Pelikaanweg 50
8218 PG Lelystad
Flevoland, Nederland Educatie
Telefoonnummer

+31 (0)320 28 98 42

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!