Schoolreis naar Euromast

Rotterdam, Zuid-Holland Routebeschrijving


Slide 1 - Euromast
Slide 2 - Euromast
Slide 3 - Euromast
Slide 4 - Euromast
Euromast vloer
Euromast verrekijker
Euromast kids
Euromast vloer 2

Euromast, genieten op grote hoogte!


De Euromast biedt een prachtig uitzicht over de stad en wereldhaven Rotterdam. Al sinds 1960 is de Euromast een iconisch gebouw en er is veel over te ontdekken. Naast het iconische en monumentale is er natuurlijk ook veel te zien en te leren over de stad zelf.

Indrukwekkend uitzicht
Een bezoek aan de platforms (112 meter hoogte) van de Euromast is niet alleen leuk maar ook leerzaam door de toevoeging van een zoekplaat of speurtocht voor leerlingen. Voor de doelgroep kinderen met een mobiele telefoon is er de Magnicity webapp, een interactieve stadsgids vol informatie over de Euromast en de stad. Leerlingen kunnen op een speelse manier de Euromast en de stad beleven.

De Euroscoop - Hoog, hoger, hoogst!
Maar wacht eens even… je kan nog hoger! Een rit met de Euroscoop brengt je naar een hoogte van 185meter. Onderweg naar de top, met een lichtshow en geluidseffecten ontdekken de kinderen de kleurrijke en diverse stad Rotterdam. Een voice over verteld met trots over de stad en wat je allemaal kunt zien.

De Euroscoop – Glazen vloer beleving
Als het nog niet indrukwekkend genoeg is….

Terwijl de Euroscoop naar de top cirkelt geniet je van een prachtig 360° uitzicht over Rotterdam, maar zodra het glas onder je voeten helder wordt lijkt het alsof de vloer verdwijnt en je zweeft boven de Euromast. Een uniek perspectief: je kunt zowel in de verte kijken als de diepte in! Durf jij naar beneden te kijken?

De beleving is geschikt voor alle leeftijden, de vloer kan je handmatig weer ondoorzichtig maken met één druk op de knop!

Tarieven
Contactgegevens
Adres
Parkhaven 20
3016 GM Rotterdam
Zuid-Holland, Nederland Educatie
Telefoonnummer

+31 (0)10 241 17 88

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!