Schoolreis Diergaarde Blijdorp

Rotterdam, Zuid-Holland Routebeschrijving


Diergaarde Blijdorp - Gorilla Bokito
Diergaarde Blijdorp - Savanne
Diergaarde Blijdorp - tijgers op rots
Diergaarde Blijdorp - binnenspeeltuin

Bijzondere ontmoetingen - Diergaarde Blijdorp


In Diergaarde Blijdorp staat een dag bol van bijzondere ontmoetingen, maken de kinderen in één dag een ontdekkingsreis door de (gedeeltelijk overdekte) continenten en kunnen ze hun energie kwijt in de verschillende (binnen)speeltuinen.

Diergaarde Blijdorp is uitgegroeid tot één van de mooiste dierentuinen van Europa en daarom een coole en bijzondere bestemming voor schoolreizen. Duik met de klas in het geheel overdekte Oceanium, zie de haaien boven je hoofd zwemmen en laat de leerlingen betoveren door het vernieuwde Great Barrier Reef. Beleef tropische temperaturen, heerlijk geurende bloemen en duizenden kleurrijke Zuid-Amerikaanse vlinders in vlinderparadijs Amazonica. Struin door de Aziatische moerassen en ontmoet daar de olifantenfamilie die geregeld samen een douche neemt. In Afrika kun je sinds kort nieuwe bewoners bewonderen: een familiegroep gelada’s, expressieve apen uit Ethiopië.

Tijdens deze schoolreis kunnen de leerlingen hun energie kwijt in de Oewanja Kinderjungle. Klauter  14 meter hoog en roetsj door de slurven naar beneden. En of het nu mooi of slecht weer is, in binnenspeeltuin Biotopia beleven leerlingen de spannendste avonturen en komen ze alles te weten over de dieren die in deze biotopen leven.

Voor meer informatie: klik op de button hieronder voor onze website of bel naar onderstaand telefoonnummer.

Tarieven Openingstijden
Contactgegevens
Adres
Blijdorplaan 8
3041 JG Rotterdam
Zuid-Holland, Nederland Educatie
Telefoonnummer

(0)900-1857 (optie 5)

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!