Schoolreis naar Berkenhof Tropical Zoo

Kwadendamme, Zeeland Routebeschrijving


Slide 1 - TropicalZOO
Slide 2 - TropicalZOO
Slide 3 - TropicalZOO
Slide 4 - TropicalZOO
TropicalZoo Touwbrug v2
TropicalZoo T rex
Tropical zoo Kameleon
Tropical ZOO waterpark

Berkenhof Tropical ZOO, de leukste attractie van Zeeland


Het meest leerzame jungle avontuur beleef je bij Berkenhof Tropical Zoo

Ontdekken

In de Kwadendamse mini jungle van Berkenhof Tropical Zoo valt er een heleboel te ontdekken! Een groene leguaan ritselt door de groene boomkruinen, dwergkaaimannen beloeren je vanachter de struiken en een vogelspin kan hier zo maar op je hand belanden….wauw, dat moet wel spannend zijn! Of wat dacht je van een slang om je nek? Wie van jullie is het moedigst?

Is dit allemaal een beetje te griezelig? Uiteraard zijn onze dieren ook gewoon van een afstandje te bewonderen.  Van kleurige kameleons tot nieuwsgierige aapjes en wandelende takken. Van ara’s tot gifkikkers en vlinders in de meest spectaculaire kleuren. De dierenvrienden van Berkenhof Tropical Zoo zijn met recht een bont gezelschap te noemen.

Ga verder op ontdekkingstocht in de Fossielenmijn en Dino Expo en bewonder reusachtige dinosaurussen, mammoeten en sabeltandtijgers. Wat een bijzondere dieren hebben er in de Prehistorie geleefd!

Spelen
Heerlijk spelen kan in de grote overdekte Kidsjungle en het Buitenspeelbos.
Spetter in de speelbeek, klauter door de grote klimtorens of verstop je eens achter een grote bananenboom. In deze natuurspeelomgeving wanen de kinderen zich echt Indiana Jones voor een dag. Tip: schone kleding en een handdoek meebrengen is verstandig.

‘Nieuw! De Spettertuin….een kleurige waterspeeltuin in de buitenlucht’

Leren
Leer mee in de Natuurklas en ontpop je tot een echte dierenkenner!
Voor schoolreizen verzorgen onze natuurkenners natuurklasjes in verschillende thema's zoals spinnen, slangen, vlinders, dinosaurussen of fossielen. Ook kunnen wij ons thema aanpassen aan een natuuronderwerp waarover de kindjes op school werken.

Aan het eind van de les maken we tijd voor een spannend fotomomentje met een spin, slang of hagedis.......spannend! Ook is dit fotomoment natuurlijk de ideale manier om voor eens en voor altijd af te rekenen met je spinnen of slangen fobie.

Leuk feitje
Berkenhof Tropical Zoo is jaren achtereen door de ANWB gekroond tot het Leukste Uitje van Zeeland.

Contactgegevens
Adres
Langeweegje 10 A
4434 NE Kwadendamme
Zeeland, Nederland Dierenpark
Telefoonnummer

+31 (0)113 64 97 29

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!