Schoolreis naar Julianatoren

Apeldoorn, Gelderland Routebeschrijving


Slide 1 - Julianatoren
Slide 3 - Julianatoren
Slide 4 - Julianatoren
Julianatoren achtbaan
JulianaToren bank attractie
Julianatoren panterauto

Kinderpretpark Julianatoren, is met meer dan 60 attracties te gek!


Kinderpretpark Julianatoren is één van de meest populaire schoolreisbestemmingen in Nederland.
Met meer dan 60 attracties is er voor de kinderen vanaf groep 1 t/m groep 6 heel veel te beleven. Voeg daar aan toe dat het pretpark overzichtelijk is, centraal in Nederland in een bosrijke omgeving is gelegen en een voordelige schoolreisprijs hanteert. Dit alles maakt dat Kinderpretpark Julianatoren door velen als de ideale bestemming voor een onbezorgd, veilig en geslaagd schoolreisje wordt genoemd.

Maak met de klas een spannende tocht in de Dino Toer, waar je oog in oog komt te staan met levensechte dinosaurussen of vaar als een piraat over de woeste golven in de Draaiende Piraat. Maak een vrije val in De Hoge Hoed en betreed voor een duizelingwekkende rit de achtbaan ‘Jul’s Rollerskates’!

De kleintjes rijden als een cowboy over de Paardenbaan, gaan op een waanzinnig safari-avontuur door de Safaribaan en vliegen als een piloot in hun eigen helikopter door het park!

De entreeprijs voor scholen is voordelig geprijsd en is inclusief een kopje koffie of thee per begeleider én een terugkomkaartje voor de leerlingen en de begeleiders. En de begeleiders gaan GRATIS mee! Met een klein budget een te gek schoolreisje? Het kan bij Kinderpretpark Julianatoren!

Tarieven Openingstijden
Contactgegevens
Adres
Amersfoortseweg 35
7313 AC Apeldoorn
Gelderland, Nederland Attractie
Telefoonnummer

+31 (0)55 355 32 65

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(6 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!