Schoolreis naar DX Adventurepark

Gasselte, Drenthe Routebeschrijving


DX- Adventure- Hindernisbaan
DX- Adventure- Schans glijden
DX- Adventure- Stormbaan
DX- Adventure- Overzicht

DX Adventurepark, ga mee op avontuur in het grootste waterpark van Nederland!


Schoolkamp
DX Adventurepark is gelegen aan de oever van zwemplas het Gasselterveld. Door het helderblauwe water en het witte strand lijkt het bijna of je op schoolkamp in het buitenland bent. De bosrijke omgeving leent zich perfect voor een schoolkamp met avontuurlijke activiteiten. Overnacht op Camping De Lente van Drenthe, op slechts 550 meter vanaf DX Adventurepark.

Aquapark en Bigairbag
Leef je uit op het aquapark, waar je naar hartenlust kunt klimmen, klauteren en glijden! Als je durft lanceer je klasgenoten, of misschien zelfs docenten, van de blob. Is het een regenachtige dag? Geen zorgen, we hebben wetsuits!

Ben je na het aquapark nog niet moe? Laat je coolste trucs zien op de trampolines met een zachte landing in de Bigairbag of speel met je vrienden in de speeltuin.

Schans
Ben jij 12 jaar of ouder en niet snel bang? Kom waterschans springen! Je begint met de schans van 7 meter, waar je de techniek aanleert. Als je deze onder de knie hebt ga je door naar de schans van 9 meter. De hoogste schans van 11 meter geeft zelfs de grootste waaghalzen een onvergetelijke adrenalinekick. Durf jij een salto te maken?

Groepsactiviteiten
Naast de wateractiviteiten hebben we een breed aanbod aan groepsactiviteiten. Tijdens het avontuurlijke expeditie Robinson, de stoere Highland games of bamboestieken word je op een leuke en actieve manier uitgedaagd om samen te werken.

Wilt u meer weten?
Neem contact met ons op ons via mail, telefoon of website.

Tarieven Openingstijden
Contactgegevens
Adres
Houtvester Jansenweg 3
9462 TB Gasselte
Drenthe, Nederland Attractie
Telefoonnummer

+31 (0)599 56 53 90

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!