Schoolreis naar DX Adventurepark

Gasselte, Drenthe Routebeschrijving


Slide 1 - DX- Adventure
Slide 2 - DX- Adventure
Slide 3 - DX- Adventure
Slide 4 - DX- Adventure
DX Adventurepark Glijbaan
DX Adventurepark Suppen
DX Adventurepark Buikglijden
DX Adventurepark Springkussen

DX Adventurepark, ga mee op avontuur in het grootste waterpark van Nederland!

Schoolkamp
DX Adventurepark is gelegen aan de oever van zwemplas het Gasselterveld. Door het helderblauwe water en het witte strand lijkt het bijna of je op schoolkamp in het buitenland bent. De bosrijke omgeving leent zich perfect voor een schoolkamp met avontuurlijke activiteiten. Overnacht op Camping De Lente van Drenthe, op slechts 500 meter vanaf DX Adventurepark.

Aquapark en Bigairbag
Leef je uit op het aquapark, waar je naar hartenlust kunt klimmen, klauteren en glijden! Als je durft lanceer je klasgenoten, of misschien zelfs docenten, van de blob. Is het een regenachtige dag? Geen zorgen, we hebben wetsuits!

Ben je na het aquapark nog niet moe? Laat je coolste trucs zien op de trampolines met een zachte landing in de Bigairbag of speel met je vrienden in de speeltuin.

Schans
Ben jij 12 jaar of ouder en niet snel bang? Kom waterschans springen! Je begint met de schans van 7 meter, waar je de techniek aanleert. Als je deze onder de knie hebt ga je door naar de schans van 9 meter. De hoogste schans van 11 meter geeft zelfs de grootste waaghalzen een onvergetelijke adrenalinekick. Durf jij een salto te maken?

Suppen & kanoën
Ons park ligt aan het helderblauwe water van zwemplas het Gasselterveld, de perfecte plek voor een verkenningstocht met een sup of kano. Tip: boek onze familiesup. Deze megasup heeft plek voor maar liefst 4 personen! Plezier en slappe lach momenten gegarandeerd!

Wil je meer informatie?
Neem contact met ons op ons via onderstaande contactgegevens

Tarieven Openingstijden
Contactgegevens
Adres
Houtvester Jansenweg 3
9462 TB Gasselte
Drenthe, Nederland Attractie
Telefoonnummer

+31 (0)599 56 53 90

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!