Schoolreis naar BillyBird Park Hemelrijk

Volkel, Noord-Brabant Routebeschrijving


Slide 2 - BillyBird Park Hemelrijk
Slide 3 - BillyBird Park Hemelrijk
Slide 4 - BillyBird Park Hemelrijk
BillyBird park Hemelrijk salto schommel
Billybird Hemelrijk Recreatievijver
Billybird Hemelrijk indoorspeelhal
Billybird Hemelrijk Speelcircus

Bij BillyBird Park Hemelrijk, kom je tijd tekort!


Veilig, voordelig en onvergetelijk
Dankzij de combinatie van binnen en buiten plezier is een schoolreisje bij Hemelrijk altijd een succes. Het overzichtelijke park bevat buiten speelgebieden, een enorme binnenspeeltuin en grote attracties.

Buiten vind je het deels overdekte Kinderland. Dit overzichtelijke en omheinde gebied heeft maar één toegang en staat vol attracties zoals o.a. het Speelcircus, botsauto’s, air trampolines en de helikopters.

Binnen kunnen kinderen zich uitleven in Zeeroversland. Klim en klauter door deze enorme binnenspeeltuin vol met glijbanen, klimtoestellen, springkussens, ballenbakken en bouwblokken. Er is een gedeelte speciaal ingericht voor kinderen t/m 4 jaar oud. Of wat dacht je van de overdekte Ballenfabriek? Een attractie vol ballen en speeltoestellen!

Ontdek verschillende speelgebieden!
Daag jezelf uit in Ruig! Je kunt hier op touwbruggen balanceren, de hoogte opzoeken in klimnetten, spelen met grote ballen en van een hoge glijbaan af glijden. Daarnaast vind je hier de bootjesglijbaan de splash en de SaltoSwing.

Actievelingen kunnen zich uitleven op onze enorme Klimberg Hemelaya. Wandel en klim deze 15 meter hoge berg op en glijd van een van de drie glijbanen naar beneden!
Niet uitdagend genoeg? Maak dan een spectaculaire rit in de achtbaan.

Voor echte ontdekkingsreizigers is er de Oervallei, waar je op zoek kan gaan naar fossielen en goud en swingen op de reuze schommel van 11 meter hoog!

In het park is voldoende ruimte om eigen activiteiten te organiseren. Het is mogelijk om eigen eten en drinken mee te nemen en er staan voldoende picknicktafels in het park. Bussen parkeren gratis. Een auto parkeren kost €4.

Wanneer komen jullie genieten?

Tarieven Openingstijden
Contactgegevens
Adres
Zeelandsedijk 34 A
5408 SM Volkel
Noord-Brabant, Nederland Attractie
Telefoonnummer

+31 (0)413 27 70 00

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(2 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!