Schoolreis naar BillyBird Park Hemelrijk

Volkel, Noord-Brabant Routebeschrijving


BillyBird Park Hemelrijk- Achtbaan
BillyBird Park Hemelrijk- Klimmen
Billybird Hemelrijk Speelzolder
BillyBird Hemelrijk park- Waterboot

Bij BillyBird Park Hemelrijk, kom je tijd tekort!


Veilig, voordelig en onvergetelijk

Dankzij de combinatie van binnen en buiten plezier is een schoolreis bij Hemelrijk altijd een succes. Het overzichtelijke park bevat buitenspeelgebieden, een enorme binnenspeeltuin en grote attracties voor de echte avonturiers. Je boekt al een schoolreisje voor €5,95 per persoon!

Buiten vind je het deels overdekte speelgebied Kinderland. Dit overzichtelijke en omheinde gebied heeft maar één toegang en staat vol attracties zoals het nieuwe Speelcircus, botsauto’s, Air trampolines, zweefmolens, een draaimolen, helikopters, theekopjes en nog veel meer!

Binnen kunnen kinderen zich uitleven in Zeeroversland. Klim en klauter door deze enorme binnenspeeltuin vol met glijbanen, klimtoestellen, springkussens, ballenbakken en bouwblokken. Er is ook een gedeelte ingericht speciaal voor kinderen tot 6 jaar oud. In 2018 is de overdekte Ballenfabriek toegevoegd aan het park! Een attractie vol speeltoestellen, volledig gethematiseerd als fabriek.

Avonturen beleven
Avonturiers kunnen zich uitleven op Klimberg Hemelaya. Wandel en klim deze 15 meter hoge berg op en geniet van een adembenemend uitzicht over het hele park. Maak dan een spectaculaire rit in de achtbaan en raas vervolgens van bootjesglijbaan Splash! Alle gemaakte foto’s krijg je gratis digitaal toegestuurd zodat iedereen een leuk aandenken heeft.  Kinderen boven de 1.40m kunnen ook nog een  tocht over het touwenparcours maken.

Nieuw in 2019 is de Oervallei! Een compleet nieuwe natuurspeeltuin waar kinderen fossielen opgraven, op zoek gaan naar goud,  swingen op schommels van 8 meter hoog, heuvels beklimmen en er dan met een megaglijbaan van af glijden, en nog vele andere avonturen kunnen beleven.

In het park is voldoende ruimte om eigen sport- en spelactiviteiten te organiseren. Ook is het mogelijk om je eigen etenswaren mee te nemen.

Tarieven Openingstijden
Contactgegevens
Adres
Zeelandsedijk 34 A
5408 SM Volkel
Noord-Brabant, Nederland Attractie
Telefoonnummer

+31 (0)413 27 70 00

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!