Schoolreis naar BillyBird Park Hemelrijk

Volkel, Noord-Brabant Routebeschrijving


BillyBird Park Hemelrijk- Slide 2
BillyBird Park Hemelrijk- Slide 3
BillyBird Park Hemelrijk- Slide 4
BillyBird park Hemelrijk salto schommel
Billybird Hemelrijk Recreatievijver
Billybird Hemelrijk indoorspeelhal
Billybird Hemelrijk Speelcircus

Bij BillyBird Park Hemelrijk, kom je tijd tekort!


Veilig, voordelig en onvergetelijk
Dankzij de combinatie van binnen en buiten plezier is een schoolreisje bij Hemelrijk altijd een succes. Het overzichtelijke park bevat buiten speelgebieden, een enorme binnenspeeltuin en grote attracties.

Buiten vind je het deels overdekte Kinderland. Dit overzichtelijke en omheinde gebied heeft maar één toegang en staat vol attracties zoals o.a. het Speelcircus, botsauto’s, air trampolines en de helikopters.

Binnen kunnen kinderen zich uitleven in Zeeroversland. Klim en klauter door deze enorme binnenspeeltuin vol met glijbanen, klimtoestellen, springkussens, ballenbakken en bouwblokken. Er is een gedeelte speciaal ingericht voor kinderen t/m 4 jaar oud. Wat dacht je van de nieuwe overdekte Ballenfabriek? Een attractie vol ballen en speeltoestellen.

Nieuw! De SaltoSwing, de 360 graden schommel
Ontdek een compleet nieuw speelgebied, Ruig! In dit gebied is er iets te doen voor alle leeftijden. Je kunt op touwbruggen balanceren, de hoogte opzoeken in klimnetten, spelen met grote ballen en van een hoge glijbaan af glijden. Daarnaast vind je hier de nieuwe attractie, de SaltoSwing, de 360 graden schommel.

Actievelingen kunnen zich uitleven op Klimberg Hemelaya. Wandel en klim deze 15 meter hoge berg op en geniet van een adembenemend uitzicht over het hele park. Maak een spectaculaire rit in de achtbaan en raas vervolgens van bootjesglijbaan Splash!

De avonturiers kunnen in de Oervallei op zoek naar fossielen en goud en swingen op de reuze schommel van 11 meter hoog.

In het park is voldoende ruimte om eigen activiteiten te organiseren. Het is mogelijk om eigen eten en drinken mee te nemen. Er staan voldoende picknicktafels in het park. Bussen parkeren gratis. Een auto parkeren kost €4.

Tarieven Openingstijden
Contactgegevens
Adres
Zeelandsedijk 34 A
5408 SM Volkel
Noord-Brabant, Nederland Attractie
Telefoonnummer

+31 (0)413 27 70 00

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(2 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!