Schoolreis naar BillyBird Park Hemelrijk

Volkel, Noord-Brabant Routebeschrijving


Slide 2 - BillyBird Park Hemelrijk
Slide 3 - BillyBird Park Hemelrijk
Slide 4 - BillyBird Park Hemelrijk
BillyBird park Hemelrijk salto schommel
Hemelrijk kruipen
Billybird Hemelrijk indoorspeelhal
Billybird Hemelrijk Speelcircus

Bij BillyBird Park Hemelrijk, kom je tijd tekort!


Nieuw: BillyBird Science! Wetenschappelijk testjes voor de hele klas
In samenwerking met YouTube kanaal Theme Park Science kunnen kinderen vanaf nu zelf wetenschappelijke opdrachten uitvoeren. Kun je met luchtweerstand de achtbaan afremmen? Je ontvangt bij jouw schoolreisje gratis zes leuke video’s met achtbaanprofessor Jurnan en presentator Danny.

Veilig, voordelig en onvergetelijk
Dankzij de combinatie van binnen en buiten plezier is een schoolreisje bij Hemelrijk altijd een succes. Het overzichtelijke park bevat buiten speelgebieden, een enorme binnenspeeltuin en grote attracties. Speelplezier voor iedereen, van groep 1 t/m 8 tot Middelbare scholen.

Binnen en buiten spelen
Buiten vind je het deels overdekte Kinderland. Dit overzichtelijke en omheinde gebied heeft maar één toegang en staat vol attracties zoals o.a. het Speelcircus, botsauto’s, air trampolines en de helikopters.

Binnen kunnen kinderen zich uitleven in Zeeroversland. Klim en klauter door deze enorme binnenspeeltuin vol met glijbanen, klimtoestellenen meer! Voor de allerkleinste is de peuterkade ingericht. Ontdek daarnaast ook binnenattractie de Ballenfabriek, waar je ontdekt waar ballenbakballen gemaakt worden!

Ontdek verschillende speelgebieden
Daag jezelf uit in Ruig. Trotseer het lage klimparcours, raas van bootjesglijbaan de splash en draai helemaal door in de spannende overslagschommel de SaltoSwing.

Ga op avontuur op onze enorme Klimberg Hemelaya. Wandel en klim deze 15 meter hoge berg op en glijd van een van de drie glijbanen naar beneden! Of maak een spectaculaire rit in de familieachtbaan.

Voor echte ontdekkingsreizigers is er de Oervallei, waar je op zoek kan gaan naar fossielen en goud en swingen op de reuze schommel van 11 meter hoog!

In het park is voldoende ruimte om eigen activiteiten te organiseren. Het is mogelijk om eigen eten en drinken mee te nemen en er staan voldoende picknicktafels in het park. Bussen & auto’s van schoolreisbegeleiders parkeren gratis!

Wanneer komen jullie genieten?

Tarieven Openingstijden
Contactgegevens
Adres
Zeelandsedijk 34 A
5408 SM Volkel
Noord-Brabant, Nederland Attractie
Telefoonnummer

+31 (0)413 27 70 00

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(2 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!