Schoolreis naar Sport- und Ferienpark Worriken

Bütgenbach, Luik Routebeschrijving


Slide 1 - Sportzentrum Worriken
Slide 2 - Sportzentrum Worriken
Slide 3 - Sportzentrum Worriken
Slide 4 - Sportzentrum Worriken
Slide 1 - Sportzentrum Worriken
Slide 2 - Sportzentrum Worriken
Slide 3 - Sportzentrum Worriken
Worriken parcour

Op schoolreis naar het Sport- en Vakantiepark Worriken


Het Sport- und Ferienpark Worriken ligt aan de oever van het grote meer van Bütgenbach in de Oostkantons. Het uitgestrekte vakantiedomein wordt omgeven door water en door vele bossen. Al wie even wil ontspannen en op adem komen weg van de dagelijkse sleur, vindt hier een geschikte accommodatie: er zijn 48 vakantiehuizen (de befaamde chalets met driehoeksgevel), er is een B&B herberg met 28 tweepersoonskamers,  er is een camping en speciaal voor scholen en grote groepen zijn er onze 10 bungalows, groepsaccommodaties met 22 tot 52 bedden. 

Worriken is een ideale bestemming voor sport- en bosklassen, niet alleen omwille van de geografische ligging midden in de natuur en toch niet heel ver weg van thuis, maar ook omdat de infrastructuur hier veelzijdig is en de sportactiviteiten tijdens de multisport- en watersportweken worden begeleid door gediplomeerde en ervaren sportleraars.  

Je logeert samen met je klas of school in een van de 10 grote groepsverblijven. Deze zijn sober ingericht in de stijl van een jeugdherberg: in de meerpersoonskamers staan stapelbedden. Er zijn 2 doucheruimtes: een voor meisjes en een voor jongens. Voor de begeleiders zijn er eenpersoonskamers met eigen douche en/of wc. In de gemeenschapsruimte is een televisie met dvd-speler aanwezig. Voor het ontbijt, het middagmaal en het avondmaal verwennen we je groep in ons restaurant Marco Polo.

De sportlessen gaan door van 09:00-12:00 uur en/of van 14:00-17:00 uur. Je kunt zelf kiezen uit een ruime waaier aan sporten en opteren voor een watersportweek waarin zeilen, surfen, stand-up-paddle, kajak, kano en andere watersporten aan bod komen of voor een multisportweek waarin de kinderen met tal van sporten kennis maken.

Reserveer je een groepsvakantie van maandag tot vrijdag? Dan heb je de mogelijkheid om het sportprogramma te onderbreken met een gratis  excursie, die wij voor jou organiseren. Je kan kiezen uit +/- 10 verschillende bestemmingen: wandelingen, museabezoeken, ... De rit met onze bus is gratis, toegangstickets en gids blijven voor jouw rekening.

Als er genoeg sneeuw is, dan kan je hier in de winter langlaufen. Wij stellen het langlaufmateriaal gratis ter beschikking en ook tijdens het langlaufen kan je rekenen op professionele begeleiding door onze sportleraars.

Ben je op zoek naar een fijne plek om sportklassen of bosklassen te organiseren? Kom naar Worriken in de Oostkantons: een verblijf hier is altijd te kort! Contacteer ons team voor een offerte op maat van je school of je groep.

Wist je dat Worriken bezig is met uitgebreide renoverings- en uitbreidingswerken? Dit project werd „Worriken 4.0 gedoopt. Je leest er hier alles over: worriken.be/4.0/nl

Tarieven Openingstijden
Contactgegevens
Adres
Worriken 9
B-4750 Bütgenbach
Luik, België Actief
Telefoonnummer

+32 (0)80 44 69 61

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!