Schoolreis naar Sport- und Ferienpark Worriken

Bütgenbach, Luik Routebeschrijving


Slide 1 - Sportzentrum Worriken
Slide 2 - Sportzentrum Worriken
Slide 3 - Sportzentrum Worriken
Slide 4 - Sportzentrum Worriken
Slide 1 - Sportzentrum Worriken
Slide 2 - Sportzentrum Worriken
Slide 3 - Sportzentrum Worriken
Worriken parcour

Sport- und Ferienpark Worriken, water, sport en fun


Het Sport- und Ferienpark Worriken ligt aan de oever van het 120 ha grote stuwmeer van Bütgenbach in Oost-België en wordt omgeven door een prachtig boslandschap. Het domein biedt ongetwijfeld voor jou perfecte overnachtingsmogelijkheend dankzij zijn vakantiehuizen, de 28 tweepersoonskamers, een camping en de 10 groepslogementen.

Worriken is de ideale partner voor scholen om er hun sportklassen te organiseren. De multi- en watersportweken worden van maandag tot vrijdag begeleid door gediplomeerde sportleraars.

Je kunt samen met je klas en je school in onze bungalows. Dit zijn groete groepsverblijven met 22 tot 52 bedden in de stijl van een jeugdherberg: meerpersoonskamers met stapelbedden, gemeenschappelijke douches (apart voor jongens en meisjes). Voor de begeleiders zijn er eenpersoonskamers met douche en/of wc. Verder is er ook een ruimte met tv en dvd-speler, die geschikt is om met de groep samen te zijn. De maaltijden worden in ons scholenrestaurant genuttigd.

De sportlessen gaan van 09.00-12.00 en/of 14.00-17.00 uur door. Je kan kiezen tussen watersport (zeilen en/of surfen) of multisport (keuze tussen +/- 40 verschillende activiteiten + kajak, kano, stand-up paddle). 

Bij een verblijf van maandag tot vrijdag bestaat bovendien de mogelijkheid om het sportprogramma te onderbreken voor een gratis uitstap, die wij voor jou organiseren. Je kann kiezen tussen +/- 10 verschillende bestemminge: wandelingen, museabezoeken, ... De rit met onze bus is gratis, de kosten van inkom en/of gids betaal jij ter plaatse.

Als er genoeg sneeuw is, bestaat de mogelijkheid in de winter te langlaufen. Het materiaal hiervoor is gratis en ook hier begeleiden onze sportleraars jouw groep.
Aarzel dus niet ons te contacteren voor de organisatie van jouw volgende bosklassen!

Wist je dat Worriken bezig is met uitgebreide renoverings- en uitbreidingswerken? Het grootse project wird „Worriken 4.0 gedoopt. Je leest er hier alles over: worriken.be/4.0/nl

Tarieven Openingstijden
Contactgegevens
Adres
Worriken 9
B-4750 Bütgenbach
Luik, België Actief
Telefoonnummer

+32 (0)80 44 69 61

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!