Schoolreis naar Geoteam citygames

Lembeek (Landelijk), Vlaams-Brabant Routebeschrijving


Slide 1 - Geoteam citygames
Slide 2 - Geoteam citygames
Slide 3 - Geoteam citygames
Slide 4 - Geoteam citygames
Geoteam Mobieltjes
Geoteam Poserende meisjes
Geoteam Menselijke piramide
Geoteam Dabben

Geoteam Citygames, MC Guider neemt je mee op sleeptouw


Willen jouw leerlingen op klasuitstap graag meer bijleren over de bekende en minder bekende plekken van de stad? Of ben je voor hen eerder op zoek naar iets actief en fun? Geoteam beschikt over diverse interactieve stadsspelen en thema’s. Het aanbod is gericht op leerlingen uit de verschillende humaniora richtingen.

Onze troeven:
- Budgetvriendelijk
- In je eigen gemeente of school
- Bespaar op vervoer
- Professionele spelbegeleiders

McGuider:
De gekke virtuele stadsgids McGuider laat de leerlingen de stad op een interactieve manier ontdekken, van historische trekpleisters tot minder gekende plekjes. Leerlingen worden uitgedaagd met boeiende vragen en multimediale raadsels over de stad. Ook met leuke foto-opdrachten verdien je punten. Een online fotoalbum als herinnering.

Sherlock:
Er heeft een misdaad plaatsgevonden en de politie heeft jullie hulp nodig bij het oplossen van deze zaak. Doorkruis de stad om zoveel mogelijk virtuele aanwijzingen te verzamelen en noteer alle nuttige info. Bedenk een plan om de virtuele getuigen te ondervragen en bespioneer de andere teams. Kunnen jullie de dader ontmaskeren binnen anderhalf uur?

Shoot Out:
Pleeg de grootste kluizenroof uit de geschiedenis met je gps smartphone. Gebruik sluwe trucjes om kluizen te openen en je tegenstanders uit te schakelen. Maar let op voor de cops! Tracht hen te ontwijken voor ze jou arresteren. Strategie en communicatie zijn hierbij heel belangrijk.

Dr.Crypto’s escape game:
Dr. Crypto, een gestoorde moordenaar, houdt op verschillende locaties in de stad gijzelaars vast in virtuele kamers. Wandel door de stad en ga met behulp van een smartphone op zoek naar aanwijzingen. Logisch nadenken en teamwork zijn essentieel in deze missie om de breinbrekers en raadsels op te lossen en de gegijzelden vrij te spelen.

Tarieven
Contactgegevens
Adres
Voetvolkstraat 4
B-1502 Lembeek (Landelijk)
Vlaams-Brabant, België Actief
Telefoonnummer

+32 475 276 430

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!