Schoolreis naar Dinant Évasion

Anseremme, Namen Routebeschrijving


Slide 1 - Dinant Évasion
Slide 2 - Dinant Évasion
Slide 3 - Dinant Évasion
Slide 4 - Dinant Évasion
Dinant klimmen
Dinant boot
Dinant vallei
Dinant kanovaren

Dinant Evasion – Leuke, spannende en leerzame outdoor activiteiten op maat


Stop, zoek niet verder, hier vind je de beste ideeën voor een natuur, avontuur en ontdekkingswerkweek!
Aan de poort van de Ardennen verwelkomt Dinant Evasion je in het ongelooflijke landschap van de valleien van de Lesse en de Maas. Meer dan 30 activiteiten wachten op liefhebbers van natuur en sensatie, waaronder de beroemde kajaktocht op de Lesse, de steengroeve van Dinant Aventure en de rondvaarten op de Maas.

DE ideale bestemming voor actieve en nieuwsgierige tieners: tientallen kilometers paden om te voet of met de fiets te verkennen, de Afvaart van de Lesse, bomenparcours, touwactiviteiten, tokkelbanen, klimmen met adembenemende uitzichten, lasergame, paintball, speleologie, oriëntatie tocht... maar ook rustige educatieve boottochten voor een ontspannen afwisseling in de drukke dagen, wat wil je nog meer om een geslaagde werkweek samen te stellen?

En natuurlijk blijven jullie slapen! Onze spiksplinternieuwe accommodaties Gite de la Tour en Le Village du Caillou, gelegen in een groot privé park, voor groepen van 20 tot 100 personen! Of het Aquatel Hotel voor kleinere groepen, alle locaties voor een nacht, een midweek of een week, halfpension of volpension, er is een oplossing voor elke groep en elk budget.

Contactgegevens
Adres
Rue du Vélodrome 15
B-5500 Anseremme
Namen, België Actief
Telefoonnummer

+32 (0)82 22 43 97

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!