Schoolreis Groepsacc. en camping Costa Del Zeumeren

Bezoek de website

Voorthuizen, Gelderland Routebeschrijving


Bezoek de website
Slide 1 - Groepsacc. en camping Costa Del Zeumeren
Slide 2 - Groepsacc. en camping Costa Del Zeumeren
Slide 3 - Groepsacc. en camping Costa Del Zeumeren
Slide 4 - Groepsacc. en camping Costa Del Zeumeren
Slide 1 - Groepsacc. en camping Costa Del Zeumeren
Slide 2 - Groepsacc. en camping Costa Del Zeumeren
Slide 3 - Groepsacc. en camping Costa Del Zeumeren
Slide 4 - Groepsacc. en camping Costa Del Zeumeren

Groepsaccommodaties en camping Costa Del Zeumeren, ga je weer mee op kamp?


Bent u op zoek naar een gezellige groepsaccommodatie voor uw schoolkampweek voor 10 of 24 of 30 of 50 of 76 personen? Kom dan spoedig kijken op Costa del Zeumeren in Voorthuizen op de Veluwe. Costa del Zeumeren ligt aan het prachtige recreatiegebied Zeumeren. In het Gelderse dorpje Voorthuizen staan onze accommodaties bijna pal aan de recreatieplas. Door de mooie en vrije ligging aan het recreatiegebied met de grote zwemplas voor de deur, is het hier voor onze gasten ideaal. In de zomer kun je hier heerlijk genieten in en op het water op dit mooie natuurgebied. U kunt vlotvaren met uw gezelschap of een leuke zeskamp bespreken. Er zitten hele leuke gekke fietsen en sponsbroeken in de pakketten. We hebben bamboetoren bouwen in ons pakket en boeren spelen.

Costa del Zeumeren beschikt over twee groepsaccommodaties. De Eik voor groepen van 30 tot 76 personen en De Beuk voor 12 tot 24 personen. Verder kunt u bij ons groepskamperen in onze twee leuke en fijne groepstentenkampementen. Het Woelige nest met 50 -80 slaapplaatsen en het Kippenhok met 30 slaapplaatsen. Bij uitstek twee accommodaties die uitermate geschikt zijn voor schoolkamp sportkamp scholen reünie familieweekend familiefeest familiedag bedrijfsuitje of een andere samenstelling. Beide kampementen hebben een grote verblijf en keuken tent inclusief alle inventaris. Rondom de tent staan tweepersoons wind en waterdichte slaaptentjes met inflatable matrassen. Voor de leiding zijn er 2 vierpersoons slaaptenten met ieder twee aparte slaapcabines.

Onze groepsaccommodaties zijn bijzonder geschikt voor grote groepen. Ook kunt u natuurlijk met een kleine groep in Costa del Zeumeren uw kampweek(end) vieren.
Dit kan al met 10 personen in onze trekkershutten De Vlinder en De Libelle. Twee hele gezellige houten huisjes met goede bedden, een keukenblok met warm en koud water, een gezellig zitje. En alle inventaris per huisje aanwezig voor 5 personen. U kunt bij ons een zeskamp regelen en vlotbouwen en varen. Welkom op Costa del Zeumeren aan recreatiegebied Zeumeren te Voorthuizen.

Contactgegevens
Adres
Garderbroekerweg 50
3781 JB Voorthuizen
Gelderland, Nederland
Telefoonnummer

+31 (0342) 47 26 40

Email

Website Deel deze pagina
Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al onze aanbiedingen en nieuwtjes!