Schoolreis naar Herberg Oer’t Hout

Grou, Friesland Routebeschrijving


Slide 1 - Herberg Oer’t Hout
Slide 2 - Herberg Oer’t Hout
Slide 3 - Herberg Oer’t Hout
Slide 4 - Herberg Oer’t Hout
Oert Hout suppen
Oert Hout kanos
Slide 3 - Herberg Oer’t Hout
Oert Hout zeilen

Herberg Oer’t Hout, watersportkamp? Dan kom je naar Oer 't Hout in Friesland!


Eén groot feest. Dat is hoe de jongeren van het voortgezet onderwijs zich hun schoolkampen in Grou moeten herinneren. Bij  Herberg Oer ’t Hout ontvangen we al sinds 1955 schoolklassen, van zowel het basisonderwijs als het voortgezet onderwijs, voor een schoolkamp om nooit meer te vergeten. Tijdens deze schoolkampen wordt kennisgemaakt met de watersport en de waterrijke omgeving rondom Grou in Nationaal Park De Alde Feanen.

Bij Oer ’t Hout ben je zoveel mogelijk buiten; zeilen, kanoën, wedstrijdjes doen in een grote raftboot, wie bouwt het mooiste en beste vlot of een dagje fietsen naar Sneek of Leeuwarden

Of wat dacht je van een SUP- of windsurf- les door onze ervaren instructeurs?

Wij beschikken over een aantal 1-persoons SUP boards, mega SUP boards waar je met 10 personen op kan en 1- of 2- persoons kano’s.

Of zeilen in een zeilpraam met 12 personen of met 5-personen in een valk, alles natuurlijk onder begeleiding van ervaren instructeurs.

Zij zorgen ervoor dat  je als je wilt de beginselen leert van elke watersport die wij aanbieden of anders dat je een ontspannen topdag hebt bij de verschillende activiteiten.

Uiteraard kan je ook kiezen voor een windsurf- een SUP- of een zeilkamp, een hele week op pad met leuke instructeurs die ervoor zorgen dat je na een week de sport beheerst.

Uiteraard zorgen wij ook voor de inwendige mens met een stevig ontbijt, een lunchpakket dat je zelf mag samenstellen en een uitgebreide warme maaltijd.

Daarna is het tijd voor een disco of chillen bij een kampvuur, waarna je tevreden kunt gaan slapen op onze meer-persoons kamers, op weg naar nog zo’n prachtige dag.

 

Contactgegevens
Adres
Raadhuisstraat 18
9001 AG Grou
Friesland, Nederland Verblijf
Telefoonnummer

+31 (0)566 62 15 28

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!