Schoolreis Groepsaccommodatie De Kwartjesberg

Drouwen, Drenthe Routebeschrijving


Slide 1 - Groepsaccommodatie De Kwartjesberg
Slide 2 - Groepsaccommodatie De Kwartjesberg
Slide 3 - Groepsaccommodatie De Kwartjesberg

Groepsaccommodatie De Kwartjesberg, scherp geprijsd, op een unieke plek in het bos


Een schoolkamp midden in het groen? Dan is ‘Groepsaccommodatie De Kwartjesberg’ de perfecte locatie! Want midden op de Drentse Hondsrug ligt De Kwartjesberg, omgeven door bos. De accommodatie is geschikt voor groepen van 20 t/m 112 personen.

Gebouwen en faciliteiten
De Groepsaccommodatie De Kwartjesberg beschikt over twee gebouwen: De Koolmees en De Goudvink. Deze zijn gezamenlijk of apart te boeken, afhankelijk van uw groepsgrootte. De Koolmees is de plek voor u wanneer uw groep niet groter is dan 43 personen, terwijl de Goudvink uw keuze is voor een groep tussen de 40 en 65 personen. En mocht uw groep groter zijn dan 65 personen, dan boekt u gewoon beide gebouwen! Beide gebouwen beschikken over diverse slaapzalen met stapelbedden, een eigen keuken, en een al dan niet gescheiden eetzaal en woonkamer.

Omgeving
De Hondsrug is een van de oudste gebieden van Nederland, op De Kwartjesberg kunt u met uw groep optimaal genieten van de eeuwenoude geschiedenis. Mocht u meer behoefte hebben aan een werkweek die gericht is op de natuur, dan is ook dat mogelijk! De Kwartjesberg ligt omringd door bossen, en op loopafstand ook een zandverstuiving en echte Drentse vennetjes.

Activiteiten
Liever een actieve werkweek met de school? Dan is er op het terrein meer dan genoeg te doen! Denk aan het bouwen van hutten, een speurtocht door het bos, boogschieten, boeren-bos-golf. Maar ook valt te denken aan een wandeling door de omgeving o.l.v. een gids. Tevens bevind zich op loopafstand een attractiepark. Maar u kunt er ook voor kiezen om met de groep op de fiets te springen en een bezoekje te brengen aan het museum over hunebedden in Borger of om iets verder te fietsen en voor een iets serieuzere toon, om een bezoek te brengen aan Kamp Westerbork.

Boekingsmogelijkheden
Of u nu een tweedaagse studietrip, een halve midweek, een midweek of een volle week op werkweek wilt met de groep, alles is mogelijk! Voor groepen tussen de 20 en 112 personen bent u bij De Kwartjesberg aan het juiste adres.

Meer informatie of boeken?
Voor meer informatie of om deze prachtige locatie te boeken kunt een kijkje nemen op onze website (klik onderstaande button), u kunt mailen via onderstaande email of telefonisch via (0599) 56 42 00.

Contactgegevens
Adres
Gasselterstraat 9
9533 PC Drouwen
Drenthe, Nederland Verblijf
Telefoonnummer

+31 (0)599 56 42 00

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!