Schoolreis naar Groepsaccommodatie Blauwestadhoeve

Midwolda, Groningen Routebeschrijving


Slide 1 - Blauwestadhoeve
Slide 2 - Blauwestadhoeve
Slide 3 - Blauwestadhoeve
Slide 4 - Blauwestadhoeve

Groepsaccommodatie Blauwestadhoeve, groepsaccommodatie in het centrum van Midwolda maar met de rust en ruimte van het Groninger land


Op schoolkamp in Groningen
Op schoolkamp: vanaf school fietsen door het mooie Groningen en uiteindelijk aankomen bij de Blauwestadhoeve. Dat maakt best een indruk op de kinderen. Het is een imponerende oude herenboerderij anno 1879, liggend in een mooie omgeving. Aan de achterzijde grenzend aan Landgoed Ennemaborgh (toegang gratis) en slechts 900m van het strand van het Oldambtmeer. Er is genoeg te doen op het terrein (sportveld en Beachhal) of daarbuiten om er een geweldig schoolkamp van te maken.

In de voormalige graanschuur zijn 8 blokhutten geplaatst waar de kinderen tijdens het schoolkamp kunnen slapen. In totaal 40 slaapplaatsen. Begeleiders kunnen ook in een blokhut slapen dicht bij de kinderen of in een aangrenzende familiekamer. (apart bij te huren). Tussen de blokhutten staat een tafeltennistafel en is er de mogelijkheid voor een potje dart.

Naast de ruimte waar de slaapvoorzieningen zijn kun je tijdens het schoolkamp gebruik maken van een ruime semiprofessionele keuken met lange tafels en stoelen. Aangrenzend is er een gezellige lounge met bar, haard en zithoek en een zitgedeelte voor eten en spelletjes.

In de indoor beachhal waar onze groepen 2 uur per dag over mogen beschikken, kunnen allerlei sporten en spelletjes worden gespeeld. Wat bij slecht weer een heerlijke uitlaatklep voor de kinderen kan zijn.

Tijdens een schoolkamp wil je een leuke afwisselende programma aanbieden. Veel is bij ons op het terrein mogelijk, Bij vragen kan er veel. Daarnaast zijn er verschillende activiteiten in de buurt zoals: rondvaart, wadlopen, stad Groningen bezoeken met zijn vele museums, de universiteit bezoeken, Bourtange, ect ect.

Contactgegevens
Adres
Hoofdweg 156
9681 AL Midwolda
Groningen, Nederland Verblijf
Telefoonnummer

+31 (0)59 755 40 55

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!