Schoolreis naar Folkshegeskoalle Schylgeralân

Hoorn (Terschelling), Waddeneilanden Routebeschrijving


Slide 1 - Folkshegeskoalle Schylgeralân
Slide 2 - Folkshegeskoalle Schylgeralân
Slide 3 - Folkshegeskoalle Schylgeralân
Slide 4 - Folkshegeskoalle Schylgeralân

Folkshegeskoalle Schylgeralân, Al meer dan 50 jaar verzorgde schoolkampen op Terschelling


Veel basisscholen en klassen uit het voortgezet onderwijs komen naar de Folkshegeskoalle op Terschelling, voor schoolreisjes, werkweken of 'wendagen'. Het is de ideale locatie voor een schoolkamp; middenin de natuur, waar samen spelen en leren hand in hand gaan.

Wij zijn de enige nog actieve volkshogeschool in Nederland. Vanuit die achtergrond hebben we heel veel ervaring met (school)groepen en educatieve programma’s. Onze gebouwen liggen in het Hoornse bos, vlakbij het strand: een spannende (speel)plek met bunkertjes en een buitentheatertje. Er zijn verschillende slaapzalen, diverse recreatieruimtes en er worden goede maaltijden gekookt.

De Folkshegeskoalle op Terschelling biedt verschillende pakketten aan: schoolreisjes rond het thema natuur, bijvoorbeeld, met speurtochten en een gids van de Waddenvereniging of Staatsbosbeheer. Of we maken een programma rond sport & spel of creativiteit. Het is maar waar je de focus wil leggen. Bel ons even, en we maken er samen een mooi geheel van. Gewoon vakantie komen vieren kan natuurlijk ook! Een reisje naar dit waddeneiland is al een belevenis op zich!

Het vakantiegevoel begint al in Harlingen, zodra de leerlingen op de boot stappen. Een spannende bootreis volgt: je bent meteen echt helemaal weg. Op de haven van West Terschelling staan bussen klaar om je naar de Folkshegeskoalle te brengen. Of de groep stapt op de fiets. De bagage wordt dan naar de Folkshegeskoalle gebracht.

Kijk op de website voor meer informatie over de locatie. De foto’s spreken voor zich. Wil je meer weten over onze pakketreizen? Amarins Geveke vertelt je er graag meer over. Tot ziens op de Folkshegeskoalle!

Contactgegevens
Adres
Badweg Hoorn 11
8896 KC Hoorn (Terschelling)
Waddeneilanden, Nederland Verblijf
Telefoonnummer

+31 (0)562 44 89 54

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!