Schoolreis Costa Del Zeumeren

Voorthuizen, Gelderland Routebeschrijving


Slide 1 - Groepsacc. en camping Costa Del Zeumeren
Slide 2 - Groepsacc. en camping Costa Del Zeumeren
Slide 3 - Groepsacc. en camping Costa Del Zeumeren
Slide 4 - Groepsacc. en camping Costa Del Zeumeren

Costa Del Zeumeren, groepsaccommodaties en camping Voorthuizen. Ga je weer mee op kamp?


Costa del Zeumeren is een heerlijke omgeving om met uw school van een fijne onbezorgde kampweek te genieten. Al meer dan 30 jaar bieden wij onderdak aan scholen, sportverenigingen en tal van andere gezelschappen. U kunt bij ons in onze gezellige huizen verblijven, maar ook bieden wij groepskamperen in prachtige tenten, compleet ingericht.

U slaap in slaaptentjes met goede matrassen. Ons park is rustiek en uniek gelegen aan het recreatiegebied Zeumeren in Voorthuizen op de Veluwe en biedt plaats aan gezelschappen tot 230 personen, verdeeld over verschillende accommodaties. Met alle faciliteiten binnen handbereik bieden de accommodaties de basis voor een fantastisch en onbezorgd verblijf voor u en uw gezelschap. U vindt bij ons altijd een ruimte passend bij uw gezelschap. Wel is het zaak vroeg te informeren en snel te reserveren. Want VOL IS VOL ! U bent hierbij van harte uitgenodigd om onze accommodaties op dit leuke terrein pal aan het recreatiegebied Zeumeren in Voorthuizen onder de rook van Barneveld te komen bezichtigen.

Wat kunt u in de buurt doen.
Aan de overkant van de recreatieplas zijn de strandjes en op ongeveer 1 km is de waterskibaan. Verder kunt u op de plas vlotten of een kano te water laten en op de speelweide staan onze voetbaldoelen. Verder is er langs ons park op het recreatiegebied veel ruimte voor sport en spel. Een leuke zeskamp of een stormbaan regelen wij voor U.  Onze huisgemaakte barbecue is TOP! Een wandeling rondom de plas duurt 50 minuten. Even lekker uitwaaien! Op ons park is een volleybalveld en er staan twee tafeltennistafels. Er zijn 4 schommels en een tweetal glijbaantjes, een speelhuisje, drie duikelrekken en een soort van wipwap. En voor de kleinere gasten is er een draaimolentje, een glijbaantje, een speelhuisje en twee schommeltjes. Vanaf ons terrein kunt u zó het recreatiegebied op. Ook is er een leuk bos op loopafstand. Het Boeschoterbos is op 2,5 km van Costa del Zeumeren. Bij mooi weer is het heerlijk zwemmen in de plas en lekker spelen op de strandjes. Bij slecht weer kunt u zwemmen in het Subtropisch zwembad in Putten.

Kampvuur.
Er is een vuurplaats waar u gezellig omheen kunt zitten. Het hout hiervoor reserveert u bij ons. Je zult zien dat de sterke verhalen bij het kampvuur zomaar uit de lucht komen vallen. Oehh zo gezellig!

Kortom, Vervelen zal niemand zich hier op Costa del Zeumeren. Want er is zó véél te doen. Tot gauw!

Contactgegevens
Adres
Garderbroekerweg 50
3781 JB Voorthuizen
Gelderland, Nederland Verblijf
Telefoonnummer

+31 (0)342 47 26 40

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!