Schoolreis naar Pretpark De Valkenier

Bezoek de website

Valkenburg, Limburg Routebeschrijving


Bezoek de website
Slide 1 - Pretpark De Valkenier
Slide 2 - Pretpark De Valkenier
Slide 3 - Pretpark De Valkenier
Slide 1 - Pretpark De Valkenier
Slide 2 - Pretpark De Valkenier
Slide 3 - Pretpark De Valkenier

Pretpark De Valkenier, een super gezellig familiepark voor jong en oud!


Ook in 2018!
Het hele jaar door plezier beleven voor uw leerlingen? Ieder  kind ontvangt een vrijkaart 2018 t.w.v. € 14,95! (niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen en niet geldig in groepsverband. Alleen geldig voor schoolreisjes. Vrijkaart alleen bestemd voor kinderen en geldig t/m 21 oktober 2018)
Reserveer voor 30 maart 2018 en u krijgt € 1 korting p.p.

Binnen en buiten spelen.
Zonneschijn of regen, het is altijd leuk bij Pretpark de Valkenier. Omdat er zowel binnen- als buitenattracties zijn, kunnen uw leerlingen naar hartenlust fietsen, klimmen en klauteren waar ze maar willen. Ontdek de hindernissen in ons blotenvoetenpad en laat je voetjes lekker tintelen of schommel en klim er lekker erop los in Piratenland! Worden zij van al dat vliegen, rennen, klimmen en klauteren een beetje moe? Dan kunnen ze rustig meedraaien met onze Carrousel, een indrukwekkende Safari Tour of een educatieve wandeling in Dino World. Het park is rondom een mooie vijver, een gezellige boottocht met onze Mississipiboot is een must!

Rondrit Valkenburg
Ook dit jaar krijgen de scholen bij hun reservering een gratis rondrit met het Valkenier treintje door het  historische stadshart van Valkenburg. De trein vertrekt meerdere keren op een dag!

Geen  omkijken
Vanaf ons centraal gelegen terras genieten de leraren ook van een ontspannende dag. Terwijl uw leerlingen ravotten, kunt u genieten van een gratis kop koffie of thee met een heerlijk stuk Limburgse vlaai.

Geen zin in een boterham
U kunt uw dagtrip uitbreiden met een kindermenu voor de kinderen. De prijs is € 11,95 p.p. inclusief entrée en kindermenu. Het kindermenu bestaat uit; Frietjes, Frikandel/Kroket/Kipnuggets, Mayo/Appelmoes, drinken.

Contactgegevens
Adres
Koningswinkelstraat 53
6301 WH Valkenburg
Limburg, Nederland
Telefoonnummer

+31 (043) 601 22 89

Email

Website Deel deze pagina
Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al onze aanbiedingen en nieuwtjes!