Schoolreis naar Krazy Kangaroo Apeldoorn

Apeldoorn, Gelderland Routebeschrijving


Krazy Kangaroo Apeldoorn
Krazy Kangaroo Apeldoorn
Avontura Spagaat v4
Avontura Saltos v4

Kom Jumpen in Krazy Kangaroo Apeldoorn!


Krazy Kangaroo Apeldoorn is onderdeel van een keten van ‘trampoline venues’ in Nederland. Krazy Kangaroo onderscheidt zich door:

- De beste en nieuwste faciliteiten
- Challenging activities
- Chill atmosphere
- Great food and drinks
- Professionele begeleiding en veiligheid
- Een complete “experience” voor beginnende tot gevorderde trampolinespringers, begeleiders én toeschouwers.

Jump-faciliteiten
Krazy Kangaroo Apeldoorn biedt jumpers de ruimte om naast de standaard aaneengesloten trampolinevelden, ook gebruik te maken van een breed aanbod aan jump-area’s. Denk hierbij aan de Freejumping ruimte met horizontale en diagonale trampolines, een Tricks area met o.a. extra hoge spring mogelijkheden, een Pillow Pit, Foam Pit, Slackline, Bounceboard area, Ninja parcours en, Sweeper, Airfloor en een Sports area waar je fantastisch als een basketballer kunt dunken of turnoefeningen kunt doen.

Krazy Kangaroo biedt verschillende arrangementen aan met professionele jumpsokken, een privétafel en kwalitatief goed eten en drinken. Deze arrangementen gelden vanaf groepen van 4 personen.

Eten en drinken
Krazy Kangaroo Apeldoorn heeft een uitgebreide kaart. In het restaurant, waar je heerlijk relaxed kan zitten, serveren wij de heerlijke snacks en de lekkerste burgers. De menukaart biedt voor ieder wat wils. Alle gerechten worden vers bereid door het keukenteam.

Het restaurant is de perfecte plek om ook lekker met elkaar te relaxen onder het genot van een goed glas bier of frisdrank met een heerlijke bittergarnituur. Kom langs en ervaar de gastvrijheid van Krazy Kangaroo Apeldoorn. Gratis Wifi is beschikbaar voor alle bezoekers door middel van een inlogcode.

Openingstijden en tarieven
Doordeweeks kan er van 15:00 tot 22:00 gesprongen worden, in het weekend van 09:00 tot 21:00. De horeca opent altijd een half uur voordat de er gesprongen kan worden. De groepstarieven variëren van €16,75 tot €20,00 per persoon, dit is inclusief jumpsokken, een gereserveerde tafel, eten en drinken.

Tarieven Openingstijden
Contactgegevens
Adres
Schorpioenstraat 10
7323 AK Apeldoorn
Gelderland, Nederland Speeltuin
Telefoonnummer

+31 (0)55 366 79 11

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!