Schoolreis naar Funzone Breda

Breda, Noord-Brabant Routebeschrijving


Slide 1 - Funzone Breda
Slide 2 - Funzone Breda
Slide 3 - Funzone Breda
Avontura glijbaan met band v7
Avontura Groene Glijbaan v8
Avontura Botsauto v8

Schoolreisplezier bij Funzone Breda!


Bij Avontura ben je aanbeland in een van de grootste indoor speelparadijzen van Breda. Overal waar je kijkt zie je speelpleinen, elk met hun eigen thema. Hier hebben kinderen gegarandeerd een hele dag speelplezier! De mascottes Okke en Pi staan te wachten om samen met de kinderen op avontuur te gaan.

- Extra hoge, veilige trampolines
- Spannende piratenboot
- Raceparcours skelters
- Klimvulkaan met uitzicht over het hele speelparadijs
- Bouwhoek met grote legoblokken
- Peuterplein: waar o.a. geklommen, gegleden en gesprongen kan worden
- 2 stormbanen
- Springkussens

Begint het al te kriebelen? Wacht dan niet langer en kom snel een kijkje nemen! Ouders mogen natuurlijk ook mee, zij kunnen gratis naar binnen. Het grote horecaterras bestaat uit picknicktafels en loungebanken en er is lekkere koffie, thee, gratis wifi en weekbladen. Lekker relaxen, met zicht op de kinderen die ongestoord spelen

Krazy Kangaroo Breda is onderdeel van een keten van ‘trampoline venues’ in Nederland. Krazy Kangaroo onderscheidt zich door:

- De beste en nieuwste faciliteiten
- Challenging activities
- Chill atmosphere
- Great food and drinks
- Professionele begeleiding en veiligheid
- Een complete “experience” voor beginnende tot gevorderde trampolinespringers, begeleiders én toeschouwers.

Jump-faciliteiten
Krazy Kangaroo Breda biedt jumpers de ruimte om naast de standaard aaneengesloten trampolinevelden, ook gebruik te maken van een breed aanbod aan jump-area’s. Denk hierbij aan de Freejumping ruimte met horizontale en diagonale trampolines, een Tricks area met o.a. extra hoge spring mogelijkheden, een Pillow Pit, Foam Pit, Slackline, Bounceboard area, een Sweeper en een Sports area waar je fantastisch als een basketballer kunt dunken of turnoefeningen kunt doen.
Krazy Kangaroo biedt verschillende arrangementen aan met professionele jumpsokken, een privétafel en kwalitatief goed eten en drinken. Deze arrangementen gelden vanaf groepen van 4 personen.

Eten en drinken
Krazy Kangaroo Breda heeft een uitgebreide kaart. In het restaurant, waar je heerlijk relaxed kan zitten, serveren wij de heerlijke snacks en de lekkerste burgers. De menukaart biedt voor ieder wat wils. Alle gerechten worden vers bereid door het keukenteam.

Het restaurant is de perfecte plek om ook lekker met elkaar te relaxen onder het genot van een goed glas bier of frisdrank met een heerlijke bittergarnituur. Kom langs en ervaar de gastvrijheid van Krazy Kangaroo Breda. Gratis Wifi is beschikbaar voor alle bezoekers door middel van een inlogcode.

Tarieven Openingstijden
Contactgegevens
Adres
Terheijdenseweg 500
4826 AB Breda
Noord-Brabant, Nederland Speeltuin
Telefoonnummer

+31 (0)6 15 09 25 06

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!