Schoolreis naar Avontura Nijmegen

Nijmegen, Gelderland Routebeschrijving


Slide 2 - Avontura Nijmegen
Slide 3 - Avontura Nijmegen
Slide 4 - Avontura Nijmegen
Slide 1 - Avontura Nijmegen
Avontura Nijmegen blokken
Avontura Nijmegen speelterrein
Avontura Nijmegen kinderfeestje
Avontura Nijmegen ballebak

Schoolreisplezier bij Avontura Nijmegen


Wil je met je klas op avontuur? Zoek dan niet verder en kies voor Avontura Nijmegen, wij bieden de mogelijkheid voor schoolreisjes vanaf 20 personen. Er zijn gereserveerde tafels, gratis WiFi en de kinderen kunnen de hele dag onbeperkt spelen.

Indoor speelparadijs Avontura biedt puur speelplezier voor alle kinderen in de leeftijd van 0 t/m 15 jaar en staat garant voor een onbezorgde en unieke beleving. Het is dé plek voor kinderen om te klimmen, klauteren, bouwen, racen en springen.  Waar je ook kijkt, bij Avontura zie je overal speelpleinen,  elk met een eigen thema zo vind je bij ons o.a. een bouwplein met superlego en een peuterplein. Daarnaast vermaken de kinderen zich op trampolines, luchtkussens, een sleetjesbaan en de monkey climber.

Okke en Pi staan al op jullie te wachten in Avontura. Zij willen de kinderen graag vergezellen op hun nieuwste avontuur.

Horeca
In onze horeca kunnen de begeleiders aan de gereserveerde tafels terecht voor o.a. een heerlijk kopje verse koffie en een lekker broodje terwijl de kinderen al hun energie stoppen in hun spannende ontdekkingsreis. Wij bieden verschillende drink- en eetpakketten aan die afgenomen kunnen worden in combinatie met het spelen.

Tarieven
Je kunt al komen spelen bij Avontura vanaf € 6,00 p.p.

Tarieven Openingstijden
Contactgegevens
Adres
Stationsstraat 21 C
6678 AA Nijmegen
Gelderland, Nederland Speeltuin
Telefoonnummer

+31 (0)481 48 12 34

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!