Schoolreis naar Paasheuvelgroep Vierhouten

Bezoek de website

Vierhouten, Gelderland Routebeschrijving


Bezoek de website
Slide 1 - Paasheuvelgroep Vierhouten
Slide 2 - Paasheuvelgroep Vierhouten
Slide 3 - Paasheuvelgroep Vierhouten
Slide 1 - Paasheuvelgroep Vierhouten
Slide 2 - Paasheuvelgroep Vierhouten
Slide 3 - Paasheuvelgroep Vierhouten

Paasheuvelgroep Vierhouten, de perfecte entourage voor een schoolkamp, werkweek of kennismakingsreis!


Algemeen
Op het terrein van camping De Paasheuvel is het natuurlijk genieten. De camping ligt namelijk in een bosrijk gebied, direct aan de Veluwse heide. Op het terrein liggen verschillende grasvelden die in overleg met de receptie te bespreken zijn. Daarnaast liggen op het terrein ook verschillende speelvelden, speeltuinen en een speelplas met strandje.

De groepsverblijven Aantal slaapplaatsen Catering
Tentenkamp 40 Inclusief 3 maaltijden
Pipowagens 30 Inclusief 3 maaltijden
Het Eekhuus 42 Zelfverzorging mogelijk
De Boomklever 56 Zelfverzorging mogelijk
De Jaap van der Lindehoeve 24 Inclusief 3 maaltijden
De Onderhil 36 Zelfverzorging mogelijk
Het Rode Valkennest 64 Zelfverzorging mogelijk
De Klaproos 24 Zelfverzorging mogelijk
De Koekoek 48 Zelfverzorging mogelijk
De Korenbloem 44 Inclusief 3 maaltijden
De Pinksterbloem 42 Zelfverzorging mogelijk

Catering en zelfverzorging
Paasheuvelgroep Groepsverblijven biedt zowel accommodaties aan inclusief catering als accommodaties op basis van zelfverzorging. Vol pension houdt bij ons in dat u in dit gebouw verblijft inclusief een ontbijt, lunch en een diner. Wel zo gemakkelijk, helemaal als u met een grotere groep komt. Daarnaast staat de gehele dag koffie- en thee tot uw beschikking. Het ontbijt en de lunch zijn standaard, voor het avondeten zijn er verschillende keuze mogelijkheden. Uiteraard houden we hierbij rekening met eventuele vegetariërs of andere bijzonderheden. Tegen een geringe meerprijs is het mogelijk een luxe ontbijt, luxe lunch en/of barbecue te verzorgen.

Meer dan alleen een groepsverblijf
Vakantie beleef je vaak samen, van de reis er naar toe tot de activiteiten die ondernomen worden. Speciaal voor iets grotere groepen bieden wij de mogelijkheid een eigen activiteitenprogramma samen te stellen. Onze vaste partner de NME makelaar stimuleert scholen die op werkweek of schoolkamp gaan om meer met natuur en natuurbeleving en natuuractiviteiten te doen. SchoolKamp is hèt moment om naar buiten te gaan en de omgeving te verkennen. Hiervoor biedt de NME Makelaar ondersteuning, begeleide activiteiten, verhuur van materialen en gratis producten aan.

Wilt u meer specifieke informatie?
De receptie van camping De Paasheuvel kan specifieke informatie verschaffen over groepsverblijf De Boomklever. Ook is de receptie bereikbaar om een afspraak te maken om het groepsverblijf te bezichtigen. In het groepsverblijf gelden er standaard cateringmenu’s. Speciale eet- en dieetwensen kunnen maximaal 14 dagen voor aankomst doorgegeven worden aan de receptie. Ook hanteren wij standaard aankomsttijden en vertrektijden. In overleg is het mogelijk om later aan te komen aankomen of eerder te vertrekken. Dit kan alleen in overleg met de receptie van camping De Paasheuvel.

Contactgegevens
Adres
t Frusselt 30
8076 RE Vierhouten
Gelderland, Nederland
Telefoonnummer

+31 (0577) 41 13 36

Email

Website Deel deze pagina
Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al onze aanbiedingen en nieuwtjes!