Schoolreis naar Breeland Recreatie

Bezoek de website

Annen, Drenthe Routebeschrijving


Bezoek de website
Slide 1 - Breeland Recreatie
Slide 2 - Breeland Recreatie
Slide 3 - Breeland Recreatie
Slide 1 - Breeland Recreatie
Slide 2 - Breeland Recreatie
Slide 3 - Breeland Recreatie

Breeland Recreatie, volledig verzorgde schoolreizen


Beleef jouw schoolkamp in de Drentse natuur. De natuur in en het water op, voor een actieve schoolreis. Breeland is specialist in outdoor groepsactiviteiten en al meer dan 35 jaar hèt adres voor sportieve schoolreizen, schoolkampen en introductiedagen in Drenthe.

Breeland heeft twee groepaccommodaties (max. 80 personen), een paviljoen met receptie, restaurant, kleedkamers en douches, een groot outdoorterrein en heel veel natuur. Breeland ligt in Annen, vlakbij de steden Groningen en Assen.

Schoolreizen 1-daags
Actief genieten in uitgestrekte Drentse natuurgebieden met vele outdoor activiteiten, zoals Kleintje survival, kanoën, vlotten bouwen, steppen en letterboxen. Een schoolreis bij Breeland is avontuurlijk en sportief. We hebben meerdere voordelige arrangementen samengesteld inclusief eten en drinken.

Schoolkamp meerdaags
Breeland biedt scholen een volledig verzorgde schoolreis met het unieke Drenthe arrangement. Overnachting met een uitgebreid activiteitenprogramma. Optioneel is catering (ontbijt, lunch en warme maaltijden). De groep gaat op avontuur tijdens een driedaags verblijf in de Drentse natuur. Per dagdeel is er keuze uit: kanovaren, survival, puzzeltocht, bamboetoren bouwen, letterboxen, vlotten bouwen, steppen, Hunebedexcursie en de Breeland spelen. In Annen is een openlucht zwembad en er is een subtropisch zwembad in Zuidlaren (8km).

Introductiedag
Een actieve introductiedag voor voortgezet onderwijs, ROC, MBO & HBO onderwijs. Naast samenwerken en kennismaken staat vooral het plezier voorop met de Survival, Outdoor Cooking Challenge, Expeditie Brug of Toren en het Adventure Circuit. Ter afsluiting is een barbecue mogelijk. Geschikt voor zowel kleine als grote groepen.

Contactgegevens
Adres
De Bulten 4
9468 TD Annen
Drenthe, Nederland
Telefoonnummer

+31 (0598) 46 85 77

Email

Website Deel deze pagina
Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al onze aanbiedingen en nieuwtjes!