Schoolreis naar 25° Graden Noord

Bezoek de website

Drouwenerveen, Drenthe Routebeschrijving


Bezoek de website
Slide 1 - 25° Graden Noord
Slide 2 - 25° Graden Noord
Slide 3 - 25° Graden Noord
Slide 4 - 25° Graden Noord
Slide 1 - 25° Graden Noord
Slide 2 - 25° Graden Noord
Slide 3 - 25° Graden Noord
Slide 4 - 25° Graden Noord

25° Graden Noord, groeps- en outdooraccommodatie: survivalbaan, klimwand en 2 ha avontuur


Opzoek naar een actief dagje uit met de klas of naar een actief schoolkamp van meerdere dagen? Wij beschikken over een groepsaccommodatie tot 44 personen met veel buitenruimte. Ook ontvangen we groepen voor een dag op ons mooie terrein waar we veel activiteiten voor grote en kleine groepen organiseren. U kunt denken aan survival, klimmen, boogschieten, kanoën, katapultschieten, teambuilding en nog veel meer!

We bieden een aantal schoolkamparrangementen aan en in overleg zorgen we ervoor dat we een passend programma samenstellen, waarin niet alleen de leerlingen/studenten- groep maar ook de schoolleiding zich goed kan vinden. Het is zelfs mogelijk de maaltijden door ons te laten verzorgen.

Kijk voor het actuele aanbod van schoolkamparrangementen of de verschillende activiteiten die we aanbieden op onze website: Klik boven- of onderstaande button of bel ons voor informatie en beschikbaarheid: 06 -30 57 47 14.

Schoolkamparrangementen vanaf 37,50 p.p. vanaf 25 personen (excl. toeristenbelasting € 1,15 p.p.p.n)  2 overnachtingen en activiteiten en maaltijden afhankelijk van het arrangement.

Contactgegevens
Adres
Zuideind 25
9525 TJ Drouwenerveen
Drenthe, Nederland
Telefoonnummer

+31 (06) 30 57 47 14

Email

Website Deel deze pagina
Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al onze aanbiedingen en nieuwtjes!