Schoolreis De Theaterbus

Amsterdam, Noord-Holland Routebeschrijving


De Theaterbus, meespeeltheater met de kinderen in de hoofdrol


Wij verzorgen samen met kinderen uit het publiek verrassende interactieve theatershows voor scholen, bedrijven, verenigingen en campings. Een uitstekende invulling van cultuureducatie.

Scholen selecteren vooraf enkele kinderen uit iedere groep zodat er in totaal 30 kinderen mee kunnen spelen in een spannende theatervoorstelling. De kinderen die mee willen spelen krijgen een rol, kostuums, schmink en een korte briefing.

De voorstellingen duren circa 50 minuten. De voorstellingen zijn; Indianen op jacht naar de diamant, Help de boot is gekaapt, Avontuur in de ruimte, Het mysterie van de zee, project Straat, Sinterklaas- en Kerstshow.
Alle voorstellingen behalve het project Straat worden vooraf niet geoefend. Het publiek wordt actief bij de voorstelling betrokken en komen ogen en oren te kort.

Optioneel kunnen er vooraf aan alle klassen een theaterworkshop gegeven worden aansluitend op het thema.
Onze voorstellingen zijn ook zeer geschikt als verrassingscadeau voor een afscheid, een zomerfeest, een jubileum, het afscheid van groep 8 of een meester- en juffendag.

Er hoeft geen theaterzaal beschikbaar te zijn, een gymzaal of een ruime ruimte in school volstaat. De Theaterbus zorgt voor decors, geluid, microfoon, muziek, licht, rookmachine, kostuums, attributen en schmink voor alle spelers.

Voor  meer informatie ga naar onze website of mail naar via onderstaande emailbutton.

Contactgegevens
Adres
Bijlmerdreef 666
1102 AC Amsterdam
Noord-Holland, Nederland Op School
Telefoonnummer

+31 (0)6 53 32 57 51

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!