Schoolreis naar Xpo Center Bruges

Bezoek de website

Brugge, West-Vlaanderen Routebeschrijving


Slide 1 - Xpo Center Bruges
Slide 2 - Xpo Center Bruges
Slide 3 - Xpo Center Bruges
Slide 4 - Xpo Center Bruges
Slide 1 - Xpo Center Bruges
Slide 2 - Xpo Center Bruges
Slide 3 - Xpo Center Bruges
Slide 4 - Xpo Center Bruges

Xpo Center Bruges, Mummies in Brugge: de geheimen van het Oude Egypte


Mummies in Brugge, De Geheimen van het Oude Egypte
Bezoek deze fascinerende, tijdelijke tentoonstelling over de opmerkelijke rituelen van de oude Egyptenaren rond mummies en het hiernamaals. Reis 5000 jaar terug in de tijd naar het leven van de oude Egyptenaren en ontrafel de geheimen van het mummificeren en begraven. De expo toont oud-Egyptische mummies (zowel menselijke als dierlijke) van meer dan 2000 jaar oud. Aan de hand van spectaculaire video’s en x-rays op groot scherm, wordt het proces van mummificeren uitgelegd en de rituelen hierrond. De expo omvat ook meer dan 250 archeologische vondsten, zoals prachtig beschilderde sarcofagen en godenbeelden. Er zijn ook tal van grafgiften zoals magische scarabeeën, papyrussen met rituele spreuken en juwelen.

Speurtocht met Dummie de Mummie
Speciaal voor kinderen (8-12 jaar) is er een speurtocht doorheen de expo met Dummie de Mummie, gekend uit de gelijknamige populaire kinderboekenreeks van Tosca Menten. Ga tijdens deze speurtocht op ontdekking en kom alles te weten over het leven van de oude Egyptenaren, mummies en het hiernamaals.

Gratis Lerarendagen tijdens de paasvakantie!
Kom de expo op voorhand ontdekken! Op vertoon van je geldige lerarenkaart ontvang je van 31 maart tot en met 15 april 2018 gratis toegang. Vergezellende personen betalen slechts € 12 in plaats van €14,-.

Contactgegevens
Adres
Mariastraat 38
B-8000 Brugge
West-Vlaanderen, België
Telefoonnummer

+32 (0)50 47 61 00

Email

Website Deel deze pagina
Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al onze aanbiedingen en nieuwtjes!