Schoolreis naar Sweetpresents

Bezoek de website

Vaassen, Gelderland Routebeschrijving


Slide 1 - Sweetpresents
Slide 2 - Sweetpresents
Slide 1 - Sweetpresents
Slide 2 - Sweetpresents

Sweetpresents, een geschenk met smaak. Samen sparen voor het schoolreisje?


Een leuke en snelle manier om geld te verdienen voor uw schoolreis(of ander doel).
Al jaren leveren wij zakjes paaseitjes en zakjes snoep aan scholen. Door deze zakjes te verkopen, kunt u een leuk schoolreisje financieren. Veel scholen hebben goede en vooral prettige ervaringen met de verkoop van onze zakjes.

Zakjes paaseitjes:
De paaseitjes worden verpakt in een geel puntzakje. De zakjes worden per 200 gram ingepakt. U kunt ook kiezen voor een “blokzakje” met een standaard sticker ”vrolijk pasen” of eventueel een sticker met uw tekst. B.v. Hartelijk bedankt voor uw steun namens…Kijk op onze site naar de voorbeelden, en prijzen. De Inhoud van de zakjes is een mix van diverse smaken: melk, wit, puur en praline. De eitjes zijn van uitstekende kwaliteit.

De twee meest gekozen verkoopmethodes zijn:
1) U bepaalt, hoeveel zakjes u denkt te kunnen verkopen. U bestelt dit aantal zakjes bij Sweetpresents. Wij leveren de zakjes aan u. Uw leerlingen gaan de zakjes verkopen deur aan deur of aan familie, bekende en buren.

2) U geeft bij ons aan, dat u onze zakjes gaat verkopen. De leerlingen ontvangen bestelformulieren. Op deze formulieren vullen zij het aantal verkochte zakjes in met de naam en het adres van de koper. Na inlevering van alle bestelformulieren telt u het aantal verkochte zakjes bij elkaar op en geeft dit aantal door aan Sweetpresents. Wij leveren het exacte aantal zakjes op de afgesproken datum en het afgesproken adres. Op deze manier verkoopt u zoveel mogelijk zakjes en loopt u geen risico om zakjes over te houden.

U kunt zelf een bestellijst samenstellen, maar wij kunnen u er kosteloos één toesturen, zodat u deze lijst zelf meerdere keren kunt copieren.
De levertijd, na opgave van het aantal verkochte zakjes, is maximaal 2 weken (anders in overleg). De factuur kan achteraf betaald worden.

Wedstrijdelement:
Om uw leerlingen of leden te stimuleren om zoveel mogelijk zakjes te verkopen, leveren wij (indien gewenst) gratis twee prijzen mee voor de leerlingen of leden die de meeste zakjes hebben verkocht. Zakjes drop: De zakjes worden per 250 gram ingepakt en geleverd. De Inhoud van de zakjes is een mix van verschillende soorten drop en winegum. De snoep is uiteraard van uitstekende kwaliteit.

Zakjes Drop:
Wij kunnen u 3 soorten zakjes leveren.
- Mix drop (verschillende drop soorten gemengd).
- Mix snoep en drop (verschillende soorten drop,snoep en winegum).
- Winegum mix.
Kijk op onze site naar alle informatie en mogelijkheden.
www.sweetpresents.nl of www.chocopresents.nl

Chocopresents al jaren een toonaangevende leverancier van zakjes paaseitjes als fondswerving voor het goede doel in Nederland en België.

Contactgegevens
Adres
Aalbosweg 18
8171 MA Vaassen
Gelderland, Nederland
Telefoonnummer

+31 (0578) 75 08 15

Email

Website Deel deze pagina
Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al onze aanbiedingen en nieuwtjes!