Schoolreis naar Oyfo Techniekmuseum

www.oyfo.nl

Hengelo, Overijssel Routebeschrijving


www.oyfo.nl
Oyfo Techniekmuseum - Uitleg
Oyfo Techniekmuseum - Draadpen
Oyfo Techniekmuseum - Knutselen
Oyfo Techniekmuseum - Uitleg
Oyfo Techniekmuseum - Draadpen
Oyfo Techniekmuseum - Knutselen

Oyfo Kunst & Techniek, één hart voor kunst en techniek

Een schoolreisje bij Oyfo betekent horen, zien, maken, spelen, bewegen en wat al niet meer… ! Alle groepen van de basisschool, van kleuters tot en met leerlingen van de groepen 8, zijn van harte welkom voor een (ochtend- of mid)dagprogramma, met of zonder lunch.

Kies zelf wat je wilt: een workshop muziek, beeldende kunst, theater, dans of techniek.  Voor alle groepen van het  primair onderwijs heeft Oyfo mooie en pakkende lessen & workshops ontwikkeld. Uiteraard staan daarbij altijd de leerlingen voorop: ze dagen zichzelf uit, zijn nieuwsgierig,  leggen verbanden, creëren, maken fouten, verbeteren deze, zetten door én zijn trots.

Je kleuterklas gaat bij ons bijvoorbeeld op zoek naar spannende geluiden uit machines om vervolgens een eigen geluidenmaker te maken, of eten met Rupsje Nooitgenoeg van de harp. Groepen 3-4 ‘toveren’ met glas of maken een muziekstuk met boomwhackers. Groepen 5-6  maken zelf een 3D-ontwerp in een digitaal ontwerpprogramma. En groepen 7 en 8 rijden op een zelfgebouwde skelter! Of ze maken muziek op ongewone slaginstrumenten in een Junk Jam…

Het fijne is: de keus hoeft niet ingewikkeld te zijn, je kunt namelijk workshops met elkaar combineren! Et voilà: een educatief én tof schoolreisje is geregeld. We helpen je graag om geheel op maat te komen tot een leuke en leerzame dag. De kosten zijn afhankelijk van het gekozen programma.

Kijk op onze website voor het aanbod schoolprojecten en schoolreizen. (klik boven- of onderstaande button)

Tarieven Openingstijden
Contactgegevens
Adres
Industriestraat 9
7553 CK Hengelo
Overijssel, Nederland Educatie
Telefoonnummer

+31 (0)74 243 00 54

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!